Зодиите, които правят първата крачка в любовта

Тези зодии не се страхуват да направят първата крачка, когато харесат някого. Решителни са, искат да проявят смелост и да се пробват, а не да губят време. Държат да получават това, което искат, а и обичат да преследват целите си.

Ето и кои зодиакални знаци ще ви поканят първи на среща.

Козирог

Те са много решителни и амбициозни. Практични са, не обичат да губят време и да играят игрички. Отнасят се към любовните отношения по начина, по който и към работните – затова веднага ще действат и ще гонят целта си. Казват всичко директно, не заблуждават, показват, че са заинтересовани от вас. Ако не се получи, просто продължават напред и не драматизират. Не показват емоции.

Лъв

Лъвовете са родени лидери. Те са много уверени в себе си, не са свенливи. Прецизни и точни са, не обичат недомлъвките. Ще покажат, че ви харесват и че искат нещо повече от приятелство. Те са много фокусирани над целите си и ги преследват на всяка цена. Трудно приемат откази. Действат бързо, смели са, но и са леко егоистични – сигурно и първи биха прекратили връзката.

Скорпион

Скорпионите са леко агресивни и не могат да чакат дълго. За тях просто няма смисъл да чакат другия човек да направи първата крачка – така само се губи време и някой може да остане заблуден и наранен. Те отлично знаят какво искат и веднага могат да преценят дали харесват много даден човек, затова ппавят първата стъпка и канят на среща. В това е чарът им – емоционални са, мили и засипват с внимание веднага.

Стрелец

Тези зодиакални знаци казват истината и винаги са много откровени. Въобще не се срамуват и затова предпочитат да кажат каквото мислят.  Стрелците действат на момента, не мислят много, впускат се и обичат предизвикателствата. Не биха си губили времето и не биха чакали дълго.  Обичат адреналина и тръпката, веднага ще поканят човека, когото са харесали, на среща.

Овен

Овните са толкова импулсивни и нетърпеливи, че никога не биха чакали друг да направи първата крачка. Те живеят в настоящето, мразят да бездействат, амбицирани са да постигнат своето и дори понякога прибързват. Действат във всяка секунда, не губят никакво време, другите не могат да свикнат на темпото им. Те също са леко агресивни, борят се за своето и веднага ще опитат да спечелят човека, когото са харесали.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *