Изгубилият се в Пампорово Алекс се отделил от приятелите си, за да кара по по-лека писта

Изгубилият се в Пампорово Алекс се отделил от приятелите си, за да кара по по-лека писта. Това обясни младежът пред Нова тв.

Синът на заместник-министъра на енергетиката Пламен Данаилов бе издирван в продължение на часове.

„Не съм карал от 2-3 години и с приятелите ми се качихме на черна писта. Те се пуснаха, но аз се отказах, защото ми бе трудна. Качих се пак до началото и се пуснах по червена писта“, сподели Алекс за момента на раздялата.

15-годишният Алекс изчезна към 10:30 ч. в четвъртък сутринта и незабавно беше обявен за издирване. След това баща му – Пламен Данаилов, пусна пост в социалните мрежи, който веднага предизвика голям отзвук. Информирани бяха и планинските спасители, които се започнали издирване.

Към момента на откъсването на Алекс от групата младежът нямал мобилен телефон у себе си, тъй като го забравил в колата.

„Не знаех, че ме търсят. След като се събрах с приятелите ми, веднага се обадих на мама, за да й кажа, че я обичам. После се чух със сестра ми и баща ми“, допълва Алекс.

След случилото се момчето признава, че е трябвало да бъде по-внимателен, за да не предизвиква тревога у близките си и сред планинските спасители и винаги ще носи телефона в себе си.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. СКИОР

    КЪСМЕТ ИМА МОМЧЕТО,ЧЕ Е СИН НА ЗАМ.МИНИСТЪР И ВЕДНАТА СА СЕ ЗАДЕЙСТВАЛИ.НАЛИ Е ЖИВО И ЗДРАВО,ДРУГ ПЪТ ДА НЕ СИ ПОЗВОЛЯВА ОТДЕЛЯНЕ ОТ ГРУПАТА.

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *