Илко Стоянов с обръщение към благоевградчани: Гласувайте за модерен Благоевград, дайте шанс на бъдещето пред застоя!

Уважаеми жители на община Благоевград,

От сърце благодаря на всички, които на първия тур се довериха на мен и моята управленска програма.

Отново сме изправени пред важен избор. Обръщам се към всички вас в навечерието на втория тур на частичните кметски избори в нашия град.

Обръщам се към демократичната общност, защото ни предстои да определим бъдещето на Благоевград. Следващите две години са изключително важни за развитието на общината ни. Изпуснем ли възможността да създадем проектна готовност за новия програмен период, изпускаме всичко.
Градът има нужда от грижите на добър стопанин, но е изключително важно кметът да бъде визионер, да е проевропейски настроен и професионалист, да бъде енергичен и диалогичен. Да има амбицията да издърпа цялата община напред, да я превърне в истинска столица на Югозападна България – модерна, икономически силна, с развит туризъм и знакови културни събития.

Призивът ми към всички вас, жителите на община Благоевград, е да излезете и да гласувате на 4 юли. Покажете, че не ви е безразлично какво се случва с любимия ни град. Гласувайте за модерен и европейски Благоевград, изберете бъдещето пред миналото, развитието пред застоя!  

Скъпи благоевградчани, дайте шанс на промяната, дайте шанс на надеждата! Покажете, че сте истински европейци, осъзнали свободата да изразяват и защитават волята си! Пред мен дилемата – кмет или депутат, не стои. Защото за мен Благоевград е над всичко! И трябва да го върнем там, където му е мястото – в челните редици на областните центрове в страната.

Уважаеми съграждани, животът не изисква от нас да сме най-добрите, а да даваме най-доброто от себе си. Аз съм готов да давам всеки ден най-доброто от себе си, за да превърнем заедно Благоевград в по-добро място за живеене, а вие да се гордеете с града ни!

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

2 Коментара

 1. Стефанова

  Съжалявам, че има партии които са се обединили , като се прикачат към ИТН,
  за да вземат постове във
  властта, а не че ги интересуват проблемите
  на Благоевград и развитието. Досега градът
  обезлюдава,няма работни места. Няма обществени
  тоалетна в кв. Вароша,няма развитие на туризма и още много други неща, които мнократно сме писали.
  Да дадем възможност
  На Р Томов да покаже
  Какво може да направи за града и гражданите.
  Да се отърве от корумпирани инеработещи служители с общината.

  Отговори
 2. Полицая

  Благодари на Камбитов и на Жъчката, че купуваха гласове по села и паланки. А, че от теб освен крадец на средства, справка Петрич, нищо друго не става! Какво ще откраднете с В. Магурев от Благоевград, ако не дай Боже спечелиш? Камбитов успя да опоска всичко в тази община! В Неделя жителите на Благоевград ще спечелят, като изберат Румен Томов за Кмет!

  Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *