Кажи ми коя зодия си, за да ти кажа твоя здравословен ритуал

Здравето не може да се определи лесно с една дума, а в следващите редове няма и да опитваме. Нека обаче да погледнем темата за подходящите здравословни практики според предразположеността на дадена зодия. Нарекохме ги ритуали, защото тяхното повторение според зодията, затвърждава хармоничната връзка между здравето, физическите и душевните сили.

Овен. Освен, че са много физически, страстни и динамични, Овните никога не могат да седят на едно място. Да не правят нищо е невъзможно за тях, поради което здравословният ритуал на хората под този знак е физическата активност. Бягане или каране на колело сутрин ще ви позволи да започнете добре деня и да се заредите с нова енергия.

Телец. Родените под знака на Телец са хора, чието постоянно мислене никога не им позволява наистина да се “откачат от системата”, което води до съсипване на съня и дните им. Релаксиращ билков чай ​​преди сън, може да се превърне в най-добрия здравословен ритуал за по-добър сън и за по-спокоен задаващ се ден.

Близнаци. Родените под знака на Близнаци са изключително любопитни и винаги търсят нови неща, които да знаят и научат. Това непрекъснато проучване обаче ги уморява. Спрете за момент и се посветете на четенето: какво по-добро от книга, която да задоволи жаждата ви за знание?

Рак. Романтични, емоционални и чувствителни, Раците обичат да се обграждат с приятели и близки. Техният здравословен  ритуал е точно това: прекарване на време с хората, които обичат.

Лъв. Хората от този знак вече знаят, че времето, което трябва да посвещават на себе си, е свещено, затова познават добре своя здравословен ритуал: спа, маски, кал и релаксиращи вани, заобиколени от свещи. Има само едно правило, подхранване на тялото и ума. Не спирайте да го правите.

Дева. Девите никога не се отпускат. Ако случайно го направят, кой ще планира и организира подробно денят след това? По този начин обаче рискуват да се взривят отвътре. Отделете малко време, за да освободите ума си и да медитирате, ще видите, че ще има промени в добра посока.

Везни. Родените под знака на Везни са много уравновесени, но изпитват трудност да оставят нещата да се случват от само себе си. Затова, колкото и да изглежда глупаво, най-добрият ритуал за тях е да направят някаква глупост.

Скорпион. Хората принадлежащи към един от най-очарователните и заплетени знаци на зодиака трябва да отделят време, за да направят нещо сами. Разходката сред природата е тази, която ще ви позволи да освободите духа и тялото си, и може би да се отпуснете.

Стрелец. Родените под знака на Стрелец винаги трябва да се движат, да опознават и изследват видимия и невидимия свят. Така че започването на йога, спорт или някоя източна практика, може да бъде чудесен начин да изследват и опознаят себе си.

Козирог. Здравоносният ритуал за родените под знака на Козирог е само един: оставете часовника вкъщи и живейте един ден на бавни обороти. Ще успеете ли?

Водолей. Водолеите имат страхотно чувство за свобода, което често потискат. За тях, бягството е начин. Организирайте самостоятелно пътуване или дори просто пътуване, за да нарушите рутината, която толкова ви отегчава.

Риби. Смелите и необикновени мечти характеризират родените под знака на Риби. Те твърде често се укриват в тях за сметка на реалността. Вашият здравословен ритуал е медитацията, която ще ви позволи да примирите егото си с външния свят.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *