Кажи ми коя кръвна група си, за да ти кажа какъв си в любовта

Кръвната група е важен фактор в живота на човек, но изненадващо се оказва, че тя отговаря и за любовния темперамент на своя притежател. Или поне така твърди Жан-Луи Деганденци, който разкрива в книгата си “Тайните на вашата кръвна група” какви сме в любовта според кръвната група, пише Актуално.

Нулева кръвна група

Представителите на силния пол с нулева кръвна група са истински гении, които владеят до съвършенство изкуството на съблазняването и любовните игри.Дамите с тази кръвна група харесват силни и темпераментни мъже. Те притежават невероятна чувственост и магнетизъм, но и са изключително ревниви.

А кръвна групаМъжете с А кръвна група са малко срамежливи и са способни да крият чувствата си дълго време. Те се нуждаят от постоянни доказателства за любовта от страна на партньора им. Тези мъже са склонни да имат романтични отношения с по-възрастни жени, наслаждавайки се на майчините грижи, които те полагат за тях.

Жените от тази кръвна група също са доста срамежливи и никога не правят първата крачка в любовта. Но тези дами са идеалните съпруги – верни и любвеобилни.Б кръвна група

Мъжете от тази кръвна група често се считат за истински Дон Жуани. Но в действителност те просто се страхуват от сериозна връзка и предпочитат мимолетните отношения. Въпреки това те стават добри съпрузи.

Дамите с Б кръвна група са донякъде екстравагантни, но те са най-верните съпруги.АБ кръвна група

Мъжете с АБ кръвна група са истински любимци на дамите. Те предпочитат кратки, но бурни романси.Жените от тази кръвна група са изключително привлекателни и поставят високи изисквания към партньора си. Тези дами се нуждаят от силен мъж, който да им обърне максимално внимание.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *