Какво жените не знаят за секса… според мъжете

Жените и мъжете имат различни виждания по отношение на секса и това е на всекиму известно. Но затова сега мъжете споделят какво те биха искали да знаем ние.

Няма по-добър човек, който да попитаме за секса от самия партньор до нас. Но има някои неща, които мъжете не биха ни споделили, въпреки че им се иска да ги знаем. Ето някои от тях:

За тях сексът е празненство

Няма какво да се лъжем – трудно ще намерите мъж, който да не обича да прави секс. Те възприемат времето под завивките като мини празненство и се наслаждават на всяка секунда. По точно тази причина те искат и вие да се чувствате добре – че на кого му харесва парти, на което само един човек се забавлява, пише Missbloom.bg

Много от тях се страхуват от обвързване… но не по причината, по която си мислите

Проучванията показват, че повечето момчета като деца са любвеобилни и сами си търсят близост. Разбира се, до този момент обектът на тяхната интимност не е сексуален, но това показва какво се крие в характера на мъжете. По-късно те започват да се притесняват да покажат интимност не заради страх от обвързване, а най-често заради това, че може да им се присмиват за подобни чувства.

Мъжете обичат да бъдат хвалени

Вероятно няма човек, който да не иска да чува какво хубаво е направил, но когато става дума за секс, силният пол искат да знаят още повече.

Разбира се, важно е да се говори и за това, което не върви по ноти, но когато имате възможност да похвалите партньора си, го правете. Както вие бихте искали да получавате комплименти от него, така са и нещата с обратен знак.

Порното не е никак толкова важно за тях

Някои жени смятат, че щом мъжът им гледа порно, значи не е задоволен в сексуален план, а други дори гледат на него като на мини изневяра. Всъщност мъжете виждат в това просто лесен начин за разпускане и в повечето случаи не влагат никаква мисъл в това.

Те обичат мръснишките разговори

Говоренето по време на секс за някои жени може да им се струва странно, но всъщност това силно възбужда другия пол. Според изследване сред гражданите на Америка, средностатическият мъж достига до по-силен оргазъм, когато половинката им говори по време на акта.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *