Топ теми

Какъв човек сте според дължината на косата ви? Вижте

Според някои изследвания дължината на косата показва не само любимата ви прическа, но и характеристиките на вашата личност, посочва италианският “Република”.

Къса коса Късата коса често е отражение на смелостта, затова се избира предимно от жени с висока самооценка. Също така жените, които имат къса коса, са много комуникативни, приятни и лесно завързват нови приятелства. Те решават проблемите си спокойно и честно и се изявяват в професия, в която използват интелигентността си.

Коса над раменете Косата с дължина над раменете е избор на честни и безстрашни жени, които не понасят рутината, искат нови преживявания и нямат комплекси. В допълнение, т.нар bob най-добре описва жените, които балансират много добре между личния и деловия живот. 

Коса до раменете Косата до раменете обикновено се избира от елегантни дами с много женствен и изискан вид. Тази дължина издава хора, които искат да бъдат център на вниманието, говорят много и наистина ценят приятелите си, които винаги са на първо място. 

Дълга коса Жените с дълга коса, са големи мечтатели и не позволяват нищо да ги спре по пътя към осъществяване на мечтите им. Жените с дълга коса търсят дълготрайна връзка и дават всичко от себе си, но са много придирчиви при избора на партньор.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *