Как да разберете дали партньорът ви е с вас, само защото не е намерил някой по-добър?

Никога не можете да бъдете напълно сигурни във връзката си, но има някои признаци, че партньорът ви не се интересува твърде много. Може би той принадлежи към групата хора, които нямат проблем да се разделят, след като някой се появи някой по-добър. За да не станете жертва на такава връзка, погледнете предупредителните признаци на такива повърхностни взаимоотношения.

1. Не обсъждате конкретни стъпки за бъдещето
Ако вашите общи планове за бъдещето винаги са много повърхностни или не съществуват, време е да се запитате накъде е насочена вашата връзка. Липсата на интерес от страна на партньора към съвместни планове в бъдеще може да показва безразличие към самата връзка.

2. Възникват инстинктивни съмнения
Въпреки че инстинктите ви изпращат сигнали, които често са противоположни на това, което искате да повярвате, експертите предупреждават, че е много важно да ги вземете предвид. Емоциите могат да ви заслепят и да ви заблудят, докато инстинктите са верни показатели за това, на което трябва да обърнете внимание за ваше добро.

3. Той не се опитва да ви въведе в живота си
Ако вашият партньор не проявява особен интерес да ви въведе в живота ви, той или тя вероятно не се интересува твърде много от вас. Моментът за притеснение е отказът му да ви запознае с приятелите и семейството си.

4. Вие не съществувате в неговите социални мрежи
Приятелите в социалните мрежи знаят всичко за любимите му филми, спортни клубове или музика, но не знаят нищо за човека, откраднал сърцето му. Ако той няма снимка с вас, това може да е знак, че сърцето му не принадлежи на вас.

5. Веднага ви уведомява, че той не е готов за сериозна връзка
Понякога не е нужно да четете между редовете, за да разберете колко значиш за партньора си. Сериозният партньор, който може да се отдаде на чувства, няма да ви каже в началото на връзката, че не ви вижда в бъдещето.

6. Между вас няма дълбоки разговори
Разговорите, които винаги остават повърхностни и нямат съществен ефект върху развитието на връзката ви, са доста ясни признаци, че партньорът ви не споделя с вас, а може би се разкрива пред някой друг.

7. Той е до вас само когато това му удобно
Ако вашият партньор се оправдава, че не е с вас, когато имате нужда от него, той е човек, който не уважава чувствата ви. Ако той ви подкрепя само когато му е удобно, той вероятно не изпитва толкова голяма любов към вас.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *