Как децата избират родителите си преди раждането?

Според теорията за прераждането децата избират родителите си преди раждането и срещата между тези души не е случайност.

Как децата избират родителите си преди раждането? Много бъдещи родители сънуват срещата с нероденото си дете и тези сънища са изключително ярки и реалистични. Те оставят трайно впечатление и дълго време не могат да бъдат забравени.

Много майки споделят, че са сънували как ще се казва детето им. Други пък твърдят, че интуицията им е отворила съзнанието за личността на детето им. Всички тези предчувствия не са случайност. Те идват, когато детето избира своите родители.

След като душата напусне тялото, тя се преселва в отвъдното, където завършва своето духовно преживяване. Жизненият цикъл бива завършен, когато душата избере новото си превъплъщение в друг земен живот.

При избора на нов живот душата се ръководи от грешките, които е допуснала в предишния. Идеята е да се усъвършенства духовно и да научи различни уроци от преживяванията си. Това е еволюционният път на всяка душа.

Как децата избират родителите си преди раждането? След като душата напусне Духовното царство, тя избира времето, пространството и хората, с които ще се свърже в смъртното си преживяване. Този избор зависи от предишните животи, желанието за нови предизвикателства, начин на живот и духовни цели. Ако в предишния си живот, душата е била единствено дете, вероятно в новия си живот ще предпочете голямо семейство.

Енергията на родителите също има значение. Тя може да бъде уловена от душите в Духовното царство. Преди самото зачеване е възможно майката да прояви характеристики на бъдещето дете. Те действат като магнит, докато неродената душа търси своята енергия.

Изборът на нов живот зависи от неуспехите в предишния. Всяка грешка трябва да бъде поправена, за да се възстанови баланса във Вселената. Ето защо понякога ни се случват тежки изпитания, които ни променят изцяло. След всяко изпитание губим част от себе си и се превръщаме в по-силни и устойчиви личности.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *