Когато най-накрая осъзнае Това, всеки знак на зодиака ще намери любовта

Телецът намира любовта, когато спре да контролира. Везните ще я срещнат, когато спрат да преследват партньорите си.

Когато най-накрая осъзнае това, всеки знак на зодиака ще намери любов:

Овен

Овенът ще бъде щастлив в любовта, когато разбере, че връзката няма да ограничи неговата независимост. Той иска да запази авантюристичния си дух и много да се страхува да не бъде обсебен. Страхът му да не се “изгуби” във връзката си, му пречи да се разгърне изцяло. Спрете да се страхувате и започнете да обичате.

Телец

Страхувате да оставите нещата на естествения им ход и се опитвате постоянно да ги контролирате. Това пречи на връзките ви и потиска партньорите ви. Помнете, че не можете да контролирате никого, така че от време на време се пускайте по течението.

Близнаци

Страхувате се да покажете своята уязвима и чувствителна страна. Не се разкривате във връзката и криете истинските си чувства. Често действате импулсивно и не обмисляте последствията. Покажете чувствата си на човека до вас, без да се страхувате, че няма да бъдете разбрани.

Рак

Често привличате хора, които се възползват от вашето състрадание и безкористност. Бъдете по-предпазливи във връзките си и преценявайте по-дълбоко човека до вас. Филтрирайте по-добре партньорите си, в противен случай ще страдате във всяка връзка.

Лъв

Обичате да планирате, но не можете да планирате любовта. Не можете нито да я контролирате, нито да се предпазите от нея. Приемете я като едно от чудесата на света и просто бъдете щастливи, когато я имате.

Дева

Забравете за фрази като: “ами ако…”; “в случай че…”. Анализирате прекалено много всичко и натоварвате излишно човека до вас. Научете се просто да се наслаждавате на някои моменти, без да ги анализирате.

Везни

Обичате вълнението и тръпката от новата връзка, но бързо се отегчавате. Помислете как да разнообразявате отношенията, така че да бъдете щастливи с един партньор.

Скорпион

Научете се да се доверявате и да пускате хората по-близо. Държите ги на дистанция и се чудите защо не ви се получавате нещата. Вие сте твърде независими понякога и не успявате да се доверите.

Стрелец

Вие сте весели и позитивни и очаквате “цветя и рози” в любовта. Разочаровате се бързо, защото се надявате най-доброто. Бъдете готови за разочарования и не се плашете от тях. Те са част от отношенията ни с другите.

Козирог

Хубаво е да бъдете практични, но в любовта се налага да поемате рискове. Понякога сте твърде негативни в отношенията си и прехвърляте вината на другия. Бъдете оптимисти и отворени за любов.

Водолей

Обичате да се подсигурявате в една връзка и се защитавате с всички средства. Вие сте един отбор и трябва да сте готови да пазите гърба на другия. Хубаво е, че грижите за себе си, но ви липсва взаимност и интимност.

Риби

Позволявате на другите да ви казват как да живеете и сами се поставяте в зависимост. Бъдете по-самостоятелни и независими в една връзка. Не слушайте толкова другите хора. Бъдете отдадени в любовта, но запазете своята независимост.

Когато най-накрая осъзнае това, всеки знак на зодиака ще намери любов.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *