Кога ще се омъжите според зодията

Астролозите уверяват, че зодиакалният знак влияе безкрайно много на живота и и това включва дори желанието ни за брак.

Според тях почти с точност може да се предположи кога ще срещнем сродната си половинка и ще решим да свържем с нея живота си за винаги. 

Разбира се, за такова нещо има много обстоятелства, но те смятат, че зодията наистина оказва огромно влияние и все пак разкрива кога ще кажете заветното “Да”.

Овен

Овните обичат да стимулират събитията. Те са си нахални по природа, не се колебаят за нищо, дори и за любовните отношения. 

Обикновено те се женят рано, но и често са разочаровани от решението си. По-добре не бързайте и помислете преди да се вречете във вярност.

Телец

Телците могат да се обвържат без страх, защото напълно се доверяват на избора си на половинка. Телците са безстрашни и меркантилни (в добрия смисъл) по природа. Те създават силни и здрави връзки. 

Близнаци

Тези хора са свободни птици. Те много бързо преминават от едно чувство към друго и могат лесно да разлюбят половинката. Рано или късно дори и те намират своя човек, с когото искат да остареят. 


Рак

Раците не се страхуват от разпад на брака. В края на краищата кой забранява втора сватба?

Раците иначе си мечтаят да се омъжат още от детството. Сред основните цели в живота им е домът. Именно поради тази причина те се женяят рано.

Лъв

Лъвовете биха сключили брак, когато усетят, че се разбират с човека до себе си и види, че гледат в една посока. Тогава търсенето му на партньор приклюва. 

Лъвовете са моногамни по природа, в същото време обаче са взискателни и предпочитат самотата пред противоречивите връзки. Лъвовете се опитват да имат надеждни отношения в които комфортът и на двамата е на първо място. 


Дева

Девите отдават огромно значение на кариерното развитие. Работата и личното им развитие са техен приоритет. Те са класифицирани в два основни типа. 

Деви, които искат да се женят максимално бързо и да имат деца, а след това да градят кариера без пречки и Деви, които първо гледат кариерата и когато достигнат задоволителни висоти, се замислят за създаване на семейство.

Везни

Те са несигурни по природа и дори сами не винаги успяват да разберат себе си, какво пък може да кажем за друг човек. 

Препоръчително е да отложат максимално брака, за да са сигурни, че разбират себе си и желанията си. Сватбата за тях означава много.

Скорпион

Те имат доста връзки през живота си. Ключът към семейното им благополучие е дад ги оставите да мислят, че те сами са избрали бъдещето си. Те обичат крайностите. Влюбват се бързо и дълбоко и също толкова бързо стигат до другата крайност. В партньорството те търсят сигурност и подкрепа. 

Стрелец

Те обичат независимостта и не могат да издържат на отношения, които ги ангажират прекалено или задушават. За тях е трудно да открият своя човек. Поради тази причина сключват брак в по-зряла възраст.


Козирог

Бракът е от огромно значение за тях. Ако не и най-важното. Те обичат да преодоляват трудностите, но и предварително да изчисляват риска от такива. 

Те не се женят много рано и дълго време обмислят подобно решение. Преценят ли обаче, че са открили своя човек, повечето пъти това решение е завинаги. 

Водолей

Представителите на този знак обожават свободата си. Не им понасят забраните и поради тази причина понякога гледат на брака като тежест. 

Водолеите дават приоритет освен на свободата, и на надеждността и последователността. Те търсят човек с подобни на техните хобита, който може да им даде нужната свобода. Ако го открият, биха били готови да свържат живота си завинаги с него.

Риби

Спокойствието им отблъсква хората, поради което те се женят късно. Надарени са с голямо въображение. Често хората не усещат, че се интересуват от тях,защото Рибите не го показват./jenata.blitz.bg

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *