Кралското семейство се страхува от мемоарите на Хари

Скоро принц Хари обяви, че ще издаде мемоари, в която ще разкаже своята история за живота си.

Книгата ще излезе в края на 2022 г., а новината за това предизвикала “цунами от страх” у кралското семейство.

“Сега има цунами от страх сред кралските личности, заради това какво ще напише Хари. Много се надяват, че той може да поправи някои неща, но не влагат много надежда в това”, споделя източник на “Mirror”.

Брат му принц Уилям и баща му принц Чарлз са най-притеснени от мемоарите.

“Кралското семейство е разтърсено заради книгата. Специално принц Чарлз и принц Уилям са разтревожени какво ще разкрие Хари. Те още не са получили копие и не знаят какво да очакват. Това ги прави притеснени”, казва източник на “Us Weekly”.

Хари пише книгата заедно с гост-автор – Дж. Р. Морингер. Мемоарите все още нямат име, но ще бъдат публикувани от “Penguin Random House”.

“Пиша това не като принц, какъвто бях роден, а като мъжът, в когото се превърнах. Носил съм толкова много шапки през годините, и буквално, и преносно, и моята надежда е, че като разкажа моята история – възходите, паденията, грешките, научените уроци – мога да помогна, като покажа, че няма значение откъде идваме, ние имаме повече общо, отколкото си мислим. Дълбоко съм благодарен за възможността да споделя какво научих в хода на живота си досега и съм развълнуван, че хората ще прочетат разказ от първа ръка за живота ми, който е точен и напълно честен”, обяснява 36-годишният принц в официално съобщение.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *