HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Красивата Валя каза на майка си, че отива при приятелка! Случи се немислимото!

Приятели на 25-годишната Валентина Андреева от Айтос са започнали мащабна издирвателна кампания, целяща да даде отговор на въпрос, зададен преди близо година:

Къде е Валя? Тя е изчезнала на 5 октомври миналата година, като последното, което казала на майка си било, че отива на гости у най-добрата си приятелка – Адриана. Само че се оказва, че тя дори не е стъпила в дома й, пише “Флагман”.

„Моля ви, ако някой я е виждал, да се обади в полицията или на нас. Вече не знаем към кого да се обърнем. От полицията ни отрязаха – казаха, че Валя била пълнолетна и нямало какво да направят.

Обясниха ни, че по някакви магически методи са успели да издирят новия й телефонен номер, свързали се били с нея и тя им обяснила, че не иска да вижда старите си приятели, майка си, семейството си и дори сина си – 2-годишният Николай.

Познавам много добре Валя – не би направила подобно нещо!”, разказва Адриана Тотева, която е пуснала обява за издирване в една от най-големите такива групи в социалните мрежи. Валентина е в неизвестност от 10 месеца и никой не е чувал нищо за нея.

Близките й и са изключително разстроени и не могат да си представят, че тя може да избяга по такъв начин. Вслучай че сте я видели, моля, позвънете в полицията!

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *