Кресналията К. Десподов обърна палачинката, отписа любимия ЦСКА от борбата за титлата, врече се във вярност на „Лудогорец“

Кресналията Кирил Десподов бързо обърна палачинката и отписа от борбата за титлата любимия си ЦСКА, на който се кълнеше във вечна вярност, преди да бъде трансфериран в италианския „Каляри“ и след провала в тима на сардинците върнат миналото лято в родината под наем в „Лудогорец“. Няколко месеца по-късно крилото прегърна толкова горещо проекта на братя Домусчиеви, че дори анонсира желанието си да остане по-дълго време на „Хювефарма Арена“ в Разград, а не да облече отново екипа на елитен клуб в едно от най-силните първенства в Европа.

“Няма да ни е лесно през пролетния полусезон, имаме добри съперници, но ние няма да се откажем до последно да гоним целта – десетата шампионска титла и Купата на България. Лично мое мнение е, че ЦСКА е най-сериозният ни конкурент и в двете надпревари. Първите три двубоя ще определят в голяма степен кой ще стане шампион. Ако стартираме с три победи, дърпаме с много точки и в ЦСКА ще изгубят мотивация”, коментира националът, след което последва шокиращото признание за бъдещите му намерения след изтичане срока на преотстъпване в края на настоящата кампания. “Ако от „Каляри“ се разберат с „Лудогорец“ и ако има разбирателство между мен и „Лудогорец“, ще остана. Аз съм щастлив тук и няма да се замисля изобщо”, поясни Десподов.

ТОНИ КИРИЛОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *