HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

КРЪЧМАРСКО МЕЛЕ! Ексшефът на рудник „Ораново“ В. Пилевски с юмрук прати в спешното със счупен нос и разбити зъби 47-г. симитличанин

В кръчмарски екшън с юмруци, разбити зъби и разбит нос се замеси миналата вечер в заведение в Симитли бившият директор на рудник „Ораново“ и настоящ бизнесмен Валентин Пилевски.

Всичко започнало от разменени реплики в приятелска компания, събрала се да чества рожден ден. Празнуващите мъже захванали спор, който бързо ескалирал. Една от репликите сериозно подразнила Пилевски, той не издържал и налетял с юмруци на 47-годишния Венцислав Петров, който според местни жители преди време бил приятел на племенница на бившия минен директор. В резултат Петров е с изкъртени зъби, фрактури по лицето и обилно кървене от носа, посред нощ е бил приет за оказване на първа помощ във филиала на Спешен център в Симитли, а впоследствие е транспортиран в благоевградската болница.

„Травмите на пациента са сериозни, има счупен нос, засегнат синус и оток на лявото око, остава под активно наблюдение“, каза началникът на УНГ д-р Раиса Гнутова. Пребитият ще се нуждае от специализирано лицево-челюстно лечение, обясниха още от болницата.

Служители от Второ РУП – Благоевград работят по случая, снети са обяснения от Валентин Пилевски.

ЕКИП „СТРУМА“

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *