ЛОШИ НОВИНИ 2 В 1 ЗА ОРЛЕТАТА! След зануляването срещу царете защитата окуця седмица преди първенството

Лоши новини 2 в 1 дойдоха от лагера на орлетата в последния уикенд преди старта на първенството. Благоевградчани се занулиха в заключителната контрола с „Царско село“ в едноименния столичен комплекс, а защитата в зелено-бяло окуця. Срещу царете  неприятна контузия извади от терена универсалния бранител Александър Дюлгеров. Предния ден при победата с 3:2 срещу украинския „Ингулец“ пострада капитанът Николай Бодуров.

„Предстоят прегледи на двамата травмирани играчи, за да се види истинското им състояние, но едва ли ще са готови за гостуването на „Ботев“ /Пловдив/ в Коматево“, не звучеше оптимистично вчера мениджърът Уорън Фийни, който за първи път посочи целта пред отбора в предстоящата кампания. „Основната ни задача е да оцелеем в елита. При нас напрежение няма, ние сме новаци и искам да се насладим на сезона. Никой не може да каже как „Пирин“ ще изглежда и доколко сме подготвени за началното изпитание. Надявам се да сме о’кей“, каза оше северноирландецът, който отново раздвои хората си за проверките в село Рилци и в София.

Формацията срещу „Ингулец“ записа победа с 3:2. Иван Тасев вкара поредния си гол за лятото в 10-та мин., след още десет точен бе Бодуров. Гостите обаче не се отчаяха и до почивката възстановиха паритета. След час игра топ стрелецът на пиринци в подготовката Гурам Гощелиани асистира за попадението на Преслав Йорданов, с което таранът сложи край на дългата голова суша.

На „Арена Царско село“ повечето интересни ситуации се разиграха в полето на Димитър Шейтанов, но младият страж не трепна. На два пъти и гредите му помогнаха. По-малко работа имаше колегата му отсреща, улеснен от неточния мерник на Станислав Костов, Красимир Станоев, Венцислав Бенгюзов, Мохамед Брахими…

„ЦАРСКО СЕЛО“: Хр.Василев, Бандаловски, В. Василев /46-Кавдански/, Попадийн /63-Диаби/, Балтанов, Йокич /46-Нганиони/, Шопов, Атанасов /46-Бакалов/, Стеванович /63-Андерсон/, Ангелов /46-Мезу/.

„ПИРИН“: Шейтанов, Ив. Тодоров, Ст. Николов, Попев, Дюлгеров /75-Либяховски/, Хендерсън, Сп. Георгиев, Станоев, Ст. Костов /73-Пр. Йорданов/, Бенгюзов, Брахими.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *