Любимката на много поколения благоевградски хлапета ” учителката в ЦДГ 1 Трепка Дешева, се пенсионира с бурно младежко парти и твърдата декларация, че й е рано още да става домакиня

Дългогодишната учителка в ЦДГ №1 в Благоевград и любимка на много поколения хлапета Трепка Дешева се пенсионира с вълнуващо и бурно парти, организирано от семейството й. Домакин на многолюдното тържество бе съпругът й Илия, бивш служител в Неврокопската митрополия, който иззе от нежната си половинка всички ангажименти в този ден по посрещането и настаняването на гостите. Най-важните от тях бяха синът им Николай, известен като DJ Ники, дъщерята Таня, която пристигна от София за тържеството на майка си, снахата и внуците. Естествено, на почетно място бяха настанени душата на всеки купон – сестрата на съпруга й Нори Николова, управител на ведомствена почивна станция на Предел, и мъжът на живота й Иван Бербатов, който е баща на благоевградската футболна легенда Бербо.

Младата пенсионерка със семейството и приятелките си


Красивата и елегантна млада пенсионерка обърна внимание на всичките си гости, сред които имаше още роднини, приятели от десетилетия и колежки от градината. Абсолютно всеки от тях бе удостоен с персонална снимка за спомен с нея.
Въпреки че повечето от подаръците й бяха свързани с домакинството, учителката бе категорична, че няма никакво намерение да си остане у дома – тя напуска градината, но влиза в частния бизнес.
ВАНЯ СИМЕОНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *