Любовна магия се прави в четвъртък

Много хора, в отчаянието си да имат любимия човек, прибягват да любовна магия. Любовните заклинания се използват, за да се съберат двама души, да се възвърне страстта във връзката или самотният да намери своята половинка. Любовните магии са бели магии, които разчитат на позитивна енергия, разположена във всички хора и всички неща. Съществуват много любовни магии, всяка от които се съсредоточава върху малко по-различна цел.

Така например има магия за любов, която да събере отново двама души и друга – за намиране на истинската любов. Съществуват любовни магии за увеличаване на страстта, а други за насърчаване на партньора да стане по-ангажиран. Има дори магии за плодородие. С други думи, различните магии за любов може да се използват за усилване или положително влияние във всеки аспект на вашите любовни взаимоотношения.

За заклинание за успешен брак в четвъртък преди пълнолуние запалете свещ и я сложете пред чаша с вода. Задръжте огледало пред свещта и през това време пожелайте любов за себе си и партньора ви. След това обърнете огледалото към лицето ви. Погледнете в собствените си очи. Концентрирайте се върху вашата красота и любов. Задръжте в огледалото до свещта отново. С пръстите си сложете вода на върха на главата си, в устата си. Загасете свещта.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *