ЛЮБОПИТНО НАЗНАЧЕНИЕ! Жената до Бисер Богданов – Диана, стана секретарка на новия гл. архитект на Благоевград Е. Стоянов

За първи път главен архитект на Благоевград има секретарка. От няколко дни чаровна блондинка контролира достъпа до софиянеца арх. Емил Стоянов, който седна в стола на главния архитект на Благоевград в началото на 2019 г. след уволнението на арх. В. Тинчев. Секретарката систематизира постъпилите сигнали и любезно обяснява, че прекият й шеф все още няма приемен ден. Причината за това вероятно е, че  арх. Стоянов още се ориентира в обстановката, тъй като не е местен.

Любопитно е, че той е първият главен архитект в община Благоевград, на когото е назначена секретарка, нито един от предшествениците му не е разполагал с помощник, който да прецизира достъпа на граждани до главния архитект на Благоевград.

Секретарката на новия главен архитект Диана Георгиева работи в Общинска администрация от около година. Тя живее на семейни начала с благоевградския бизнесмен с криминално минало заради лихварство Бисер Богданов и е дъщеря на д-р Георгиев, който работеше в отделението по хемодиализа. Преди да се премести в кабинета пред главния архитект, тя бе секретарка на шефката на дирекция „Правно и нормативно обслужване“ Антония Методиева.

ДИМИТРИНА АСЕНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *