Л. Каратанчева изведе до трето място в национално състезание отбора на санданската Земеделска гимназия и излезе в заслужена пенсия

Домакините на XIII национално състезание по озеленяване и цветарство – отборът на ЗПГ „Климент Тимирязев“ – Сандански с ръководител Людмила Каратанчева, се класираха на престижното трето място. Състезанието за Каратанчева бе последно, тъй като тя излиза в заслужена пенсия. Специален букет от живи цветя й подари директорът Емил Терзийски по време на церемонията по награждаване, на която присъства и кметът Атанас Стоянов. 

Това е 13-ото участие на отбора на най-голямата Земеделска гимназия в страната в националното състезание, като досега имат завоювани първо, второ и трето място, похвали се директорът Емил Терзийски.

Санданската професионална гимназия посрещна 14 отбора от земеделските гимназии в страната за участие в националното състезание. Кметът Атанас Стоянов награди победителите – отбора на Професионална гимназия по архитектура и строителство в София. На второ място се класира отборът на Професионална гимназия по архитектура и строителство в Пловдив. 

ЛИДИЯ МАНЕВА 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *