Марадона със сърцераздирателно послание към най-малкия си син часове преди смъртта си

Диего Марадона записал сърцераздирателно послание към най-малкия си син часове преди да почине, съобщава в. „Дейли мейл”. Футболната легенда помолила доведения баща на 7-годишния Диегито да се грижи добре за неговия „ангел”.

Марадона има син от своята дългогодишна приятелка Вероника Охеда. В момента тя живее с приятеля си Марио Баудри, към когото именно покойният футболист отправя и посланието. „Грижи се за нея и за моя малък ангел, който е незаменим”, казва в посланието си Марадона. Вероника и Диегито присъстваха на погребението на звездата миналия четвъртък.

Аржентинската легенда има пет деца – две дъщери Далма (33 г.) и Джанина (31г.) от първата си и единствена съпруга Клаудиа Вилафане, за която беше женен от 1984 до 2004 година. Най-малкият му син – Диего Фернандо се ражда през 2013 година от връзката му с Вероника Охеда. Марадона има още две деца, които официално признава и които са плод на краткотрайни връзки – Диего младши (34 г.) и Джана (23 г.).

Диего Марадона почина на  60-годишна възраст от сърдечен удар само две седмици, след като беше изписан от болница, където претърпя операция за отстраняване на тромб в мозъка.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *