Младоженци избраха теснолинейката Добринище-Септември за незабравима сватбена фотосесия при -10 градуса

Младоженци избраха родопската теснолинейка за атрактивна следсватбена фотосесия. Влюбените Ани и Атанас Попови изненадаха приятно работещите и пътуващите по емблематичната за България линия Септември-Добринище, съобщава сайтът „Родопска теснолинейка”. Проектът е на известния български фотограф Андро Дюлгерян. Пловдивчанинът е любител на нестандартните снимки. През 2017 година той засне сватбена сесия на връх Мусала, която стана истински хит в социалните мрежи. После измина над 2000 км с младоженци, пожелали да обиколят най-красивите места в България.

„Всичко започна преди повече от година. На 17 септември 2020 г. пътувах от Пловдив за сватба в Банско и в движение зърнах влакчето. Веднага си представих една зимна фотосесия с младоженци. Още миналата година исках да я осъществя, но не намерих подходяща двойка”, споделя фотографът.

Той се спрял на Ани и Атанас от Пловдив. Сватбата им бе отложена от 2020 година и се състоя миналото лято – на 3 юли. „Мисля, че и двамата се забавляваха по време на снимките въпреки суровите условия.

Заснемането продължи около седем часа – от 9,00 ч. сутринта до 16,00 ч. следобед.
Атмосферните условия можеше да бъдат и по-тежки. През повечето време бе облачно, на моменти се показваше слънцето. Температурите бяха от минус 10 до минус 3 градуса”, обяснява Андро Дюлгерян..
”Успяхме да създадем положително настроение. Част от снимките са заснети на най-високата гара – Аврамово (1267 м). Навсякъде се получи така желаната атмосфера”, доволен е фотографът.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *