Мъжете от кои 4 зодии разочароват жените

Зодиите на двамата партньори имат много голямо значение за развоя на една връзка. Според астрологията, определени знаци си пасват идеално за сериозни отношения, докато други са тотално несъвместими.

Зодията определя характера и начина, по който един човек комуникира и завързва приятелства. Сигурно сте чували, че Скорпионите са разбивачи на женски сърца, докато представителите на други знаци са идеални за брак. Дори и да не вярвате, има нещо вярно в това, че е хубаво да проверите кои са положителните и отрицателните страни на вашата половинка преди да минете под венчило.

Ако мъжът до вас е от следните четири зодии, то ще ви разочарова и разбие сърцето. Ето защо:

Близнаци

Те винаги остават неразбрани, защото притежават двойствен характер. Може да ви говорят едно днес и да ви свалят звезди, но на другия ден да се държат доста отчуждено. Близнаците знаят как да накарат една жена да се почувства специална и желана. За съжаление на много дами, те имат и богат опит в зарязването. Способни са така да ви завъртят ума, че дори и след като ви разбият сърцето трудно ще ги забравите. Понякога дори могат да си тръгнат без да дадат обяснение, за да имат „вратичка“, че ако поискат, могат отново да се върнат. Така оставят жените в неведение.

Водолей

Мъжете, родени с този знак, са трудни характери. С когото и да започнат връзка, тя е доста мъчителна. Може да са с една жена от години, но да не показват, че имат сериозни намерения. Склонни са да флиртуват и нараняват своите половинки. Ако се разочаровате от тяхното лекомислено поведение, ще се опитат да ви докажат, че искат да са с вас, но така и няма да се променят. Стигайки се до раздяла, Водолеите знаят, че са виновни, но ще се опитат да ви внушат вина. Така съсипват много жени, които са излъгали.

Стрелец

Тези мъже мислят първо за себе си, после за останалите. Живеят ден за ден, затова дългосрочната връзка и децата не влизат в плановете им. Тяхната основна цел е да бъдат с вас, ако имат някаква изгода за своите планове. Мислейки за своето собствено аз, Стрелците карат жените до себе си да страдат. Погледнато от тяхната камбанария, мъжете от тази зодия просто имат приоритети и не правят нищо лошо.

Козирог

Изглеждат коравосърдечни, но всъщност мъжете Козирози са доста емоционални, просто не желаят да го показват, за да може да контролират жените. Ако излизат с вас, ще държат още от самото начало „да сключите договор“. Те държат на определени условия, с което трудно задържат жените до себе си. Прекалено са прагматични и искат винаги да става тяхното. Освен това винаги казват истината в очите, колкото и да боли. Осмелите ли се да ги критикувате или поставите под съмнение способностите им, ще приемат думите ви твърде лично и ще избухнат. С тях връзката е като „да си на тръни“ постоянно и носи разочарование за жените.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *