Най-големите пътешественици са от тези ЗОДИИ

Очарованието да откриваш нови места, да се срещаш с нови хора и култури и да имаш интересни преживявания сякаш е заложено в нашите гени като вид. Все пак, има някои  зодии, които имат по-ясно изразен дух на пътешественици. Вижте кои са те:

Овен

Овните са импулсивни и любопитни. Те често пътуват изцяло на “прима виста”, но това им помага да избистрят главата си. Те обичат приключения и не ходят на едно и също място два пъти – те трябва да откриват новости.

Близнаци

Близнаци обожават да пътуват. Обикновено пътуват на кратки разстояния, но изучават всичко преди, по време и след пътя. Те се сприятеляват с всички, които срещат, а може дори да пътуват на стоп понякога. Везни Везни обичат да пътуват. Често тяхното любопитство ги води. Те изглеждат като хора, които обичат комфорта и лукса (което не е грешно), но няма да сбъркате, ако ги изненадате с палатки в гората.

Везни

Везни обичат да пътуват. Често тяхното любопитство ги води. Те изглеждат като хора, които обичат комфорта и лукса (което не е грешно), но няма да сбъркате, ако ги изненадате с палатки в гората.

Стрелец

Стрелците имат свободолюбива душа и енергията на учител – абсорбират всичко с търпение и скромност и после го възпроизвеждат за останалите. Стрелците обожават да пътуват, те се отпускат и им действа като лекарство. Стрелец, който дълго време не е пътувал, може да започне да се държи и чувства депресивно, хапливо и злобно.

Водолей

Водолеите живеят живота си, за да пътуват, изследват и учат. Те обичат различни култури и хора от нови места. Те обичат да се потапят в обстановката и често ще изучат с подробности езици, кухня и традиции. Често ще прихванат нови умения и стилове и ще ги прибавят към ежедневието си, където и да се намират.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *