HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Направете тези неща, ако (НЕ) ви върви в любовта

Днес е денят на новолунието. Добър момент да започнете лунната програма, по която може да срещнете любовта. Трябва обаче да направите следните неща:

1. Времето, когато започва новолунието (новият лунен месец) е магическо време, което е свързано с концентрация и сила на мислите. Първият лунен ден е най-кратък, понякога може да бъде само часове или минути, затова не ги пропускайте дори да са през нощта. В първият лунен ден не се започва нищо важно, само се планира. Създайте си мисловни образи и умствени форми в съзнанието, които после ще се въплътят в действителността. Мислите се материализират. Представете си какъв човек искате до себе си – хубав, богат, уважителен, добър, интелигентен и колко се обичате с този човек. Не само създавайте този образ, но се вижте редом до него. Помечтайте на воля с радост, удоволствие и увереност, че всичко ще се сбъдне. Най-лошото е, че ако мислите за лоши неща в този момент, те също могат да се реализират и после да страдате пак вие. Мечтите са необходими, но бъдете предпазливи, защото може и да се сбъднат. Когато свърши първият лунен ден, оставете мечтите и превключете на друга вълна.

2. През вторият лунен ден внимателно се вглеждайте в хората около вас. Дали пък не е някъде наблизо човекът на мечтите ви? И пак внимавайте, защото този ден е като празен лист, върху който каквото “напишем” ще остане за дълго. Ако не се случи да го срещнете днес, не унивайте. Може да мине повече от месец. Бъдете търпеливи и вярвайте!

3. В следващите дни на първата фаза продължавайте да мечтаете и мислено да строите планове за щастливо съвместно бъдеще. Това е време за подготовка, а не за активни действия дори да има вече конкретен обект на вашата любов. (“Всичко си има време, време има за всяка работа под небето: 2. време да се родиш, и време да умреш; време да садиш, и време да скубеш насаденото; ……..6. време да търсиш и време да губиш…… 8. време да обичаш и време да мразиш./ Кн. на Еклисиаст, гл. 3/)

4. В 6-ят лунен ден се настройте мислено на вълната на човека, който ви е симпатичен. В този ден се изостря интуицията и вие ясно ще почувствате какви са вашите перспективи и какво може да предприемете. Може би вътрешният глас ще ви подскаже да изчакате търпеливо докато отношенията ви започнат от само себе си да се развиват. Понякога е нужно време, за да узрее някаква ситуация. А може пък да трябва вие да направите първата крачка? В този ден имате шанса да изберете единствено правилното поведение следвайки вашата интуиция.

5. Ако се решите на активни действия, то изчакайте за това 21-я лунен ден. Той е удачен за всякакви дела, за нова работа, за предприемане на рискове, стимулира красноречието, силата на убеждението, общителността и предприемчивостта. Тогава може да извършим постъпки, от които по-рано сме се бояли,пише блиц. Обаче не се престаравайте само. Не започвайте непрекъснати атаки. Ако сте срещнали подходящият човек и времето е подходящо за това, съдбата сама ще ви улесни с благоприятно стечение на обстоятелствата. С “вашият” човек, запомнете това, всичко ще се получи лесно. Срещате ли трудности, значи не е той.

6. Ако до започване на последната фаза на намаляваща Луна не ви се предостави такъв шанс, повече не настоявайте. Изчакайте наближаващото новолуние и ще започнете отначало. Докато Луната е намаляваща, отдъхнете си от планове и действия и нищо повече не предприемайте. Не бързайте да се отчайвате, ако веднага нищо не се получи. Птиченцето на щастието каца тогава, когато в душата има мир и хармония, когато изпитвате радост от самият живот, не само от конкретна причина.

7. Ако вашите отношения се увенчаят с успех и срещнете любовта, най-доброто време за създаване на сериозни отношения и начало на брак е 17- я лунен ден. Тогава може да се надявате на дълга и щастлива любов.

8. Когато Луната е в знак Близнаци и Лъв по-лесно стават запознанствата, затова бъдете повече сред хората, общувайте и избягвайте уединението в тези дни.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *