Нещата, които мъжете спират да правят, когато вече не ви обичат

Когато мъжът спре да ви обича, той може да се опита да го скрие, за да не ви нарани. Промяната в поведението му не винаги може да бъде тълкувана правилно, затова вижте на какво да обърнете внимание.

Нещата, които мъжете спират да правят, когато вече не ви обичат:

  1. Не търси физически контакт

Липсата на физическа близост е крещящ знак за проблем в отношенията. Може да смятате обратното, но много мъже не търсят физически контакт, когато спрат да обичат. Разбира се, може да има и други причини за това. Така че не бързайте с изводите.

  1. Той вече не се извинява за лошото си поведение

Вече не го интересува как се чувствате, затова не се извинява за лошото си отношение. Прекъсва ви, когато говорите, станал е циничен и груб, подиграва ви се под формата на шега. Нещата, които мъжете казват в яда си, също могат да ви помогнат да разберете какво мисли за вас.

  1. Резки смени в настроенията

Единият ден ви обръща внимание, а на другия ви игнорира и не говори с вас. Това означава, че той не е сигурен в чувствата си към вас и сам не знае как да се държи. Отношението му е по-зависимо от моментните му настроения, отколкото от това, което изпитва към вас.

  1. Иска да го оставите на мира

Когато хората се обичат, искат да бъдат един с друг. Не непрекъснато, но достатъчно често. Ако той не иска да го занимавате и предпочита да бъде сам, вероятно не цени присъствието ви.

  1. Приема жестовете ви за даденост

Когато мъжът спре да оценява жестовете ви към него, това е лош знак. Любовта ни кара да бъдем благодарни. Липсата на признателност показва, че той ви приема за даденост.

  1. Чувствате се объркани

Това е много ясен знак за проблеми във връзката. Възможно е дори да не си даваме сметка защо се чувствате така. Неговото противоречиво поведение ви прави неспокойни и подсъзнателно усещате, че нещо не е наред.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *