НОВА РОЛЯ! Димитър Бербатов участва в реклама на туризма в Малта, състезава се с гондола

Димитър Бербатов пое нов, доста приятен ангажимент, а именно да стане част от оригинална реклама на туризма в Малта. Родната футболна звезда и бивш играч на „Манчестър Юнайтед“ е поканен от британския водещ Сам Хоумууд от MUTV да изследват заедно всичко, което прекрасният остров в Средиземно море може да предложи.

Във видеото Бербатов показва, че освен с атлетични способности и дух на победител, може да се похвали и с оригинално чувство за хумор. Във видеото Бербо успява да победи водещия в няколко състезания – първото с гондола до бреговете на столицата Валета, а второто с велосипед около бреговете на по-малкия остров Гозо – вторият по големина на архипелага, известен с живописните си хълмове.

Във въпросния подкаст Бербатов показва и каква местна храна харесва. Оказва се, че в Малта има много привърженици на „Манчестър Юнайтед“ и затова поканата към Бербо не е случайна.

Преди да хване полета си обратно за България, бившият любимец на феновете на Олд Трафорд изпрати съобщение до Хоумууд с думите: „Благодаря на вас и на хората от Малта, че ме приехте. Наистина се наслаждавах на времето си тук“.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *