Новолунието на 10 юни ще преобърне живота ни

Новолунието на 10 юни ще бъде необичайно, защото на този ден ще има Слънчево затъмнение. На този ден е важно да се вслушаме в мнението на астролозите, за да предотвратим тези случки, които могат да доведат до проблеми и неприятности.

Новолунието предстои този четвъртък, в Близнаци. Експерти отбелязват, че предстоящите дни ще се превърнат във важен период от живота на всеки от нас и той ще може да види пред себе си ясно възможните положителни перспективи, както и ще има възможността да се освободи от всичко, което пречи на развитието му.

На този ден е важно да сме в добро настроение, за да не се трансформират негативните емоции в източник на непредвидени трудности.

Какво да правим на 10 юни 2021 година?

На този ден ще разполагаме с достатъчно сила за „разплитане на възли“, поставяне на начало на нови проекти и получаване на дългоочаквана награда.

В деня на новолунието е важно да привлечете положителни мисли, които ще ви помогнат да останете позитивни и оптимистични дори и в трудна ситуация. Доброто настроение привлича късмета.

Четвъртък е чудесно време да се отървете от всичко, което пречи на щастието. На този ден можете спокойно да изхвърлите всичко старо, счупено и излишно от живота – ненужни неща, токсични връзки или лоши навици.

Най-добре е да си пожелаете нещо в деня на новолунието, което е свързано с избавяне от лошото – самота, вредни привързаности , финансови затруднения. Ако се стремите към промяна, енергията на този ден ще ви помогне да осъществите плановете си, а не да разчитате на волята на случайността.

Какво да не правим на предстоящото Новолуние?

В деня на Новолунието не трябва да забравяме за обещанията, дадени по-рано. Енергията на Луната в Близнаци ще повлияе върху сферата на любовта и приятелството, а невниманието към собствените думи, както и отказът да се изпълни дадено обещание, може да доведе до негативни последици и прекъсване на отношенията.

На 10 юни астролозите не препоръчват да пътувате на дълъг път. На този ден, вероятността от инциденти поради невнимание се увеличава.

Добре е да не се забравя, че енергията на този ден усилва всякакви емоции и ако те са отрицателни, късметът ще се обърне.

В деня на Новолунието си струва да се откажете от спонтанните желания. Всяко действие ще повлияе на късмета, благосъстоянието и здравето, затова астролозите препоръчват да не планирате операции за този ден, особено козметични, да не променяте имиджа си и да не харчите пари за случайни неща, които ви попаднат в очите.

Започването на нещо ново в деня на затъмнението и Новолунието също не се препоръчва. Бизнесът може да върви нагоре и в един момент късметът да се обърне и за е невъзможно да се продължи със започнатото поради редица фактори.

Денят на новолунието затваря коридора на затъмненията и в този ден е важно да слушате не само съветите на астролозите, но и да се доверите на интуицията си.

Вътрешният ви глас ще ви помогне да се справите без неприятни ексцесии и да привлечете положителни събития в живота си.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *