ОБРАТ В ОТНОШЕНИЯТА! Фермерската любов на благоевградчанина Д. Калайджиев Красимира Цочева се върна при мъжа си

Красимира Цочева от последния сезон на „Фермата“ се върна при мъжа си, видя първи Paparak.bg. Знойната сиромахиня, която се залюби с благоевградчанина Димитър Калайджиев от отбора на чорбаджиите, заряза бащата на детето си пред цяла България, за да търси щастието с разведения бизнесмен. Макар да бе наясно с чепатия му характер, Красимира реши да опита, оправдавайки се, че и без това не е била щастлива с мъжа си. Уви, връзката им извън „Фермата“ издържа не повече от 2 месеца . През април жълтите сайтове гръмнаха, че е приключила връзката между Красимира и Димитър. След излизането от предаването Димитър Калайджиев и Красимира Цочева можеха да бъдат видени заедно по светски партита, а в дълго интервю за „Преди обед” обясниха, че пишат нова глава в отношенията си. Двамата дори стартираха общ видео канал, в който пускаха „градивни и смислени видеа”, както ги рекламира Калайджиев. Зрители обаче останаха разочаровани от лошото техническо качество и не особено интересните теми. Дали този провал или съществува друга причина, но двамата се разделиха.

Дълго време домакинята ближела рани, докато преди около месец с мъжа й не решили отново да опитат. В името на детето той й простил и двамата се чувствали по-влюбени отвсякога.  
„Свободни и мръсни. Детето ми – по-усмихнато от всякога. Приятели и смях. Сълзи и прошки. Надежда и обич. Споделеност“, това написа Краси под снимка с мъжа си и приятелско семейство. „То се очакваше да се върне при него рано или късно. Риалити любовите никога не траят дълго“, коментират в нета.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *