Орлето от Копривлен П. Занев се оплете с версиите за скандалната тренировка на съотборниците си

Капитанът на ЦСКА Петър Занев се оплете с версиите за скандалната тренировка на част от съотборниците си на базата в Панчарево в нарушение на мерките на извънредното положение у нас заради коронавируса. Ветеранът от Копривлен първоначално поддържаше тезата, че шестимата чуждестранни легионери и треньорският щаб начело със старшията Милош Крушчич случайно са се струпали на едно място.

„След забраната ни раздадоха програми за самоподготовка и тимът ни не провежда колективни занимания. Ако разпространените кадри са истински и най-важното от настоящата седмица, може би момчетата са искали да тренират индивидуално и се е получило съвпадение във времето“, коментира бившето орле в деня, в който случаят беше онагледен с аматьорски снимки и видео от дрон. След 24 ч. обаче националът лансира версията, че деянието е извършено изцяло по лична инициатива на въпросните футболисти, а не по нареждане от ръководството на клуба. „Всички имаме семейства и се страхуваме. Ако е имало такава тренировка, са го направили на своя глава“, заключи асът на армейците в противовес с изявлението с категоричен тон на шефовете си, че снимковият материал е със стара дата.

За нарушители на карантината, с уговорката, че няма манипулация, бяха уличени вратарят Витаутас Черниаускас, Стефан Белтраме, Денис Давидов, Томи Юрич, Вив Соломон-Отабор и Греъм Кери, както и наставникът Крушчич, помощникът Деян Фияла и кондиционният спец Кирил Динчев.

ТОНИ КИРИЛОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *