От какъв човек се нуждае до себе си всяка зодия

Има някои неща, които просто не зависят от нас. Всеки има една единствена натална карта, показваща разположението на планетите, когато сме се родили. Според тях можем да определим някои много водещи черти от характера ни, които са заложени от раждането. По същия начин стои и въпросът с връзките. Ето с какъв човек ни съветват да не бъдем звездите: 

Овен: Някой, който е твърде спокоен и тих

Овенът е зодия, която има нужда от преживявания, от движение, социален живот и именно затова се нуждае от някой, който може да издържи на темпото му. Дори да сте по-тих представител на зодията, ще имате нужда от това. Ще ви е нужен човек, който да изслушва всичките ви идеи и да е готов да ги осъществи с вас. Трябва ви някой, който да поддържа интереса ви постоянно. Човек, който не ви предизвиква, трябва да бъде сигурен, че няма никакво бъдеще с вас.

Телец: Някой, който е много инат

Тъй като вие самите сте голям инат, определено няма да се разбирате с човек, който ви отговаря по същия начин. Ако попитате половинката си, къде ще вечеряте, се надявате на отговор „не знам“, защото сте задали този въпрос само, за да се правите на разбран и мил. Всъщност, вие вече сте решили!

Близнаци: Някой, който не отговаря на съобщенията ви

Да бъдеш във връзка с Близнаци, означава… буквало да поддържаш постоянна връзка с него! Снимки, споделяния, говорене, писане… Близнаците имат нужда от репортер. Това е дори по-важно от половия им живот. Ако сте представител нз тази зодия и имате връзка с изключително зает човек… знайте, че нещата няма да се получат.

Рак: Някой, който не иска деца и семейство

За Раците е много важно да създадат семейство. Дори в момента да не се намират в този период от живота си, те не биха могли да съществуват с някой, който не иска деца. Те просто имат изключителна нужда да се грижат за някой. Ако имате по-свободолюбив партньор, ще се чувствате така, сякаш нещо винаги ви липсва. Каквото и да се случва през деня, Раците имат нужда да усетят вечерния уют и сигурност.

Лъв: Някой, който не изглежда добре

Човек, който не поддържа външния си вид, няма да получи и втори поглед от Лъва. Те са царете и затова от изключително значение е до тях да стои добре изглеждаща личност. Бъдете спокойни, ако не обичате прекаленото контене – за Лъва достатъчно да вижда, че партньорът му полага усилия да изглежда добре.

Дева: Някой с лоша лична хигиена

За разлика от Лъва, Девата няма да се интересува особено от това как се обличате. За нея е по-важно какво стои под дрехите и как се грижите за себе си. Ако видят мръсни нокти или усетят лош дъх, Девите веднага ще избягат. Те обичат реда и чисотота, така че не можем да ги виним.

Везни: Някой, който не е мил

Ако Везните се влюбят в някого, но той не е учтив – това ще бъде краят. Искате ли някой представител на зодия Везни, ще го спечелите с възпитание. Трябва да казвате „благодаря“ или „извинете“ и да се държите мило с околоните. Те се нуждаят от някой, който показва социална ангажираност.

Скорпион: Някой, който се шегува прекомерно

Зодия Скорпион знаят как да флиртуват, но ако не сте сериозни в намеренията си, по-добре изчезвайте от там. И тук не става въпрос дори за спалнята. Усетят ли, че може да губите времето им, веднага ще се откажат от вас!

Стрелец: Някой, който е мързелив

Ако сте зодия Стрелец не се занимавайте с мудни хора, които обичат да се излежават. Няма да се получи. Вие винаги сте навън, когато можете. Искате и търсите приключения, които ще ви развълнуват. Имате нужда от някой, който дори ще ви подтикне да го правите. Новите знания и обогатяване са изключително важни за вас!

Козирог: Някой, който е несигурен в себе си

Козирозите искат да усещат стабилност. И то голяма. Ако имате някакви колебания относно този човек, бъдете сигурни, че той ще усети и това няма да му хареса. Имат усет към фалшивите хора и ги разпонзават от далече. Много здраво стъпили на земята и очакват същото от човека до себе си.

Водолей: Някой с ограничено мислене

Ако сте зодия Водолей вероятно постоянно подлагате себе си и ума си на изпитания. Понякога дори сами не се разбирате… Водолеите имат нужда от интелектуалец, който да провокира ново мислене в тях. Те са такъв тип хора, които искат да опитат всичко – както навън, така и във връзката си. Затова и не си мислете, че биха могли да имат работа с някой посредствен или повърхностен човек. Това няма да се случи!

Риби: Някой, който е твърде бъбрив

Рибите са хора, които имат нужда от тишина и спокойствие от време на време. И определено не желаят да го търсят, а да го получават без да бъде поискано. Рибите много добре успяват да разгадават хората по езика на тялото и очакват същото да се случва отсреща. И тъй като не обичат да говорят много, имат нужда от някой, който може да чете между редовете…

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *