ОТ МЕКСИКО ДО ЕТРОПОЛЕ: Лятната ваканция на Мика Стоичкова

От дивите мексикански плажове до горите край Етрополе. Така дъщерята на Христо Стоичков прекара лятната си ваканция.

Чаровната Мика разгорещи мрежата със снимки от мексикански курорт. Там тя отпразнува 32-и си рожден ден. Родната красавица събира тен под жаркото мексиканско слънце, а плажът определи като „свои естествен хабитат” под една от публикациите си в социалните мрежи.

Оттам дъщерята на Камата излетя за Маями, където освен на активна почивка се отдаде на спорт и голяма част от хобитата си. За кратко родната красавица избяга и до остро Кий Уест. А безбройните й пътувания я отведоха и до родна България. Далеч от плажо вете, Мика се е отдала на разходки в планината край Етрополе.

Градът е специален за семейство Стоичкови, а околността е една от любимите им за почивка. Там се намира футболната база на Христо Стоичков, а преди години другата дъщеря на „Камата” сключи брак в Етрополския манастир.

Именно него е посетила и Мика, която споделя в социалните мрежи, че е впечатлена от красотата му. Тя се е разходила из Етрополския Балкан, а с една от снимките, които публикува, пита последователите си: „Какво повече мога да искам?”.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *