Топ теми

ПГ по облекло и стопанско управление и Профилирана гимназия “Христо Ботев“ в Дупница изпратиха своите абитуриенти

С много вълнение и сълзи от радост в очите, ПГ по облекло и стопанско управление в грaд Дупница с директор Борис Кръстев, изпратиха своите абитуриенти в двора на училището. Директорът поздрави своите възпитаници с емоционално слово. Силно развълнувани абитуриентите от 12 “а“ и 12 “б“ клас с класни ръководители Милена Димитрова и Веска Деянова благодариха на своите класни ръководители и своите учители за вниманието и доверието, което са получили през тези години.

Не по-малко развълнувани бяха и техните класни, които с голямо вълнение благодариха и пожелаха успех и късмет на своите ученици. Имаше и специални призове като “Мис присъствие“,“Счетоводителката на класа“,“Философката на класа”…

Абитуриентите от 12“б“ клас Мария Гавазка се е насочила към туризма. Микаела Христова ще учи “Моден дизайн“, Елеонора Йорданова ще учи „ Акушерство“, а Росица Цветанова “Българска филология“.

За абитуриентите беше подготвена музикална програма, в която показаха своя талант техните съученици от училището, а също така и възпитаниците на Александър Димитров от Денсмашийн.

С прекрасно тържество Профилирана гимназия “Христо Ботев“ гр. Дупница изпрати 119-те си абитуриенти в двора на училището. Те преминаха по червен килим, заедно със своите класни ръководители 12“а“ Екатерина Петрова, 12“б“ Милена Челенкова, 12“в“ Димитър Кърнолски, 12“г“ Ваня Шангалова и 12“д“ Донка Милушева.

Директорът на учебното заведение Геновена Ризова приветства своите възпитаници, а след това учениците благодариха на своите класни ръководители и учители за грижите, вниманието, доверието, което са им дали през тези години.

Учителите от своя страна не скриха вълнението си и благодариха на своите възпитаници. По време на тържеството на Профилирана гимназия “Христо Ботев“ заваля силен, пролетен дъжд, но това не помрачи празничното настроение на абитуриентите.

Моника Шангалова от 12“б“ клас ще учи “Международни икономически отношения“ в УНСС гр. София. Бояна Челенкова от 12 “а“ клас ще учи “Дентална медицина“ в гр. София. Абитуриентката Ванеса Чалева, която е едно от дарованията на ВС “Арт Поп“ гр. Дупница поздрави със своите приятели от вокалния състав съучениците си.

Николая Иванова

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *