Перник осъмна на нокти! Млада майка изчезна мистериозно, близките отчаяни

31-годишна жена от Перник е в неизвестност от 8 септември. Лидия Гоцева напуснала дома си през нощта. Обявена е за издирване, а близките й са отчаяни.

За последно Лидия е видяна от съпруга си Павел около 2 часа в нощта на 8 септември.

“Всичко си беше нормално. Вечеряхме и си легнахме. По едно време тя стана до тоалетната и пак си легна. След това като се събудих около 5 часа я нямаше”, ридаейки разказва младият мъж, цитиран от bTV.

По думите му, съпругата му е излязла от дома им само с мобилния си телефон, без лични документи. Оттогава обаче телефонът е изключен.

31-годишната жена е безработна от 8 години. Грижела се за дъщеричката си, която след дни ще започне новата учебна година като второкласничка. По думите на майка й обаче безработицата много тежала на Лидия.

“Единственото й желание бе да започне работа. И всеки ден ме питаше – мамо, кога и на нашата улица ще изгрее слънце? Кога ще започна работа?”, разказва майката на младата жена.

Когато е напуснала дома си Лидия е била облечена с черна блуза, черен елек и сини дънки и обувки на платформа.

Жената е обявена за общодържавно издирване по молба на близките. Всеки, който има някаква информация да се обади на телефона на съпруга й Павел Христов – 0892702573 или на тел. 112 и в най-близкото управление на МВР.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *