Петричката съдийка Мая Банчева с музикална изненада, съпругът и синът й изпълниха за нея хита „Обичам те” навръх рождения й ден

Петричката съдийка Мая Банчева бе сюрпризирана със специален подарък за рождения си ден. Съпругът й съдия Атанас Кобуров и синът й Коси я поздравиха с хита „Обичам те” на италианския певец Умберто Тоци, който изпълниха в дует на китара и пиано в романтичната обстановка на пиано бара. Музикалният поздрав, към който се присъедини и дъщерята Леа, бе приет с голямо вълнение от рожденичката, която се почувства като героиня от телевизионния формат „Море от любов“. Изпълнението на трубадурите баща и син Кобурови бе споделено в социалната мрежа и предизвика вулкан от емоции от приятелите на фамилията. Рожденичката бе засипана с пожелания за здраве, обич и успехи от колеги от юридическата гилдия – съдии, прокурори, адвокати, както и от много приятели.


Мая Банчева с двете си деца Коси и Леа

Мая Банчева беше два мандата председател на Районен съд – Петрич, а миналата година за административен ръководител бе избран съдия Кобуров, който продължи успешната линия на управление на очарователната си съпруга.

БЕТИНА АПОСТОЛОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *