Петър Паунов тръгва в битка за нов мандат с коалиция „Кюстендил” – ГЕРБ, ВМРО, СДС, „България на гражданите, ОЗ и ЗНС

Градоначалникът Петър Паунов и дясната коалиция „Кюстендил” тръгват заедно на изборите. Официално се  подписа и коалиционно споразумение между ГЕРБ, ВМРО, СДС, движение „България на гражданите”, Обединени земеделци и Земеделски народен съюз.
„Наясно сме с предизвикателствата и всичко, което предстои в тези нелеки времена. Мога да ви уверя, че сме работили безрезервно и всеотдайно всяка една минута. В кюстендилската промишленост вече влязоха първите инвеститори от Швеция, посрещаме първите си инвеститори от Германия. Има интерес от американски компании и китайски инвеститори. Всичко това трябва да помогне да решим ключовия въпрос, който стои пред нас, а именно младите хора да живеят тук и да бъдат реализирани като най-успели в родния си град”, заяви кандидатът за  4-ти мандат за кмет Петър Паунов.

Коалиционното споразумение беше подписано от областния координатор на ГЕРБ Виктор Янев, председателя на СДС – Кюстендил Анелия Любенова, председателя на ВМРО – Кюстендил Георги Петров и представителя на движение „България на гражданите” Румен Гогов.

ГЕРГАНА ИВАНОВА


Румен Гогов

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *