Пет предложения за брак приела дупничанката Моника Валериева, разтрогнала всички годежи и запазила пръстените

Дупничанката Моника Валериева се появи по телевизията за първи път от 3 години насам, а изявата й определено успя да прикове вниманието на зрителите пред малкия екран. В разговора с водещия на “Шоуто на Николаос Цитиридис” плеймейтката говори открито за личния си живот, признавайки, че в момента няма половинка и се грижи сама за себе си.

Това обаче не попречи на домакина да се разрови в миналото й, питайки я за предишните й романси. Акцентът, разбира се, попадна върху отношенията й с популярния дизайнер Филип Плейн, с когото бяха интимни преди две години. Тя призна, че за кратките месеци, прекарани с него, не се е чувствала щастлива.

“Той е доста готин, но връзка с такъв човек не е за мен. На общите ни снимки, които в момента показвате, личи, че не съм много щастлива”, заяви откровено тя, признавайки, че не й е било забавно в компанията на немския дизайнер и приятелите му, затова понякога й се е налагало да симулира радост на кадрите, които са си правили заедно, пише life.dir.bg.

Макар към днешна дата брюнетката все още да не е минавала нито веднъж под венчилото, тя сподели, че е получила цели пет предложения за брак, като е приела всяко едно от тях. “Аз съм на мнение, че когато един мъж предложи на жена, това е сред най-важните моменти в живота му. Ако му откажеш, е възможно да му оставиш травма завинаги… А в крайна сметка не се жените на следващия ден. Винаги може да му кажеш “да”, а после каквото сабя покаже, както се казва. При мен опитът показва, че просто не се получава”, обясни Моника.

Тя допълни, че след като годежите били разтрогнати, пръстените оставали за нея. “Предлагала съм да върна бижуто, но съм попадала на мъже, които са кавалери. Разбира се, че няма да го приемат обратно, това е срамно”, уточни тя.

В рамките на предаването тя категорично отрече, че причината, поради която е приела исляма преди няколко години, е свързана с мъж. Всъщност го сторила, защото й допаднал фактът, че молитвите са като песни. Въпреки това не крие, че е пребивавала в Доха за 12 месеца, тъй като по онова време е била обвързана с човек, който живеел там.

Темата с обира, който преживя Моника Валериева, също бе обсъден, като стана ясно и какво са откраднали от дома й – бижута за около 400 000 лева, както и 100 000 евро кеш.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *