Пиарът на БСП в Кюстендил Лили Евтимова кръсти малкия си син Теодор

Година след раждането на малкия си син Теодор пиарът на БСП в Кюстендил Лили Евтимова го заведе в храма, за да бъде кръстен. Черквата, която избра семейството й, бе „Свети Мина“. Ритуалът по кръщаването извърши отец Тодор.
Кръстница на новия християнин стана Екатерина Янчева, която бе за кратко заместник областен управител на Кюстендил в служебния кабинет на професор Огнян Герджиков. След това отиде на работа в София, в един от отделите на президентската администрация.
Катя Янчева и съпругът й Васил са дългогодишни приятели на семейството на Лили Евтимова. Кръстницата получи и закачлив подарък – тишъртка с логото „Най-добрата кръстница“. За всички останали гости на кръщенето младата майка подари красиви магнити със снимка на Теодор.
“ Като съм ходела на кръщенета винаги раздават подаръци. Исках да е нещо нестандартно, оригинално и да остане на хората за спомен“, сподели Лили Евтимова. Тя има и още един син – Александър, който навърши 3 години и е в детската градина. Момченцето с интерес наблюдаваше церемонията по кръщаването на по-малкия си брат, застанал плътно до татко си Димитър. После всички си направиха и обща снимка пред красивия храм „Свети Мина“.
ГЕРГАНА ИВАНОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *