ПИРИНСКО ПОДКРЕПЯ СЪБИТИЕ ПО БЯГАНЕ В БЛАГОЕВГРАД

Водещият бирен бранд Пиринско подкрепи провеждането налюбителско бягане в родния град на марката – Благоевград. Спортното събитие 5kmRunсе състоя на 11.04. (неделя) в парк Бачиново с цел да популяризира активния и здравословен начин на живот, като събра над 60 любители на спорта от различни възрасти.

Участниците имаха шанс да спортуват под ръководството на професионални треньори, както и да тичат на избрано от тях разстояние за здраве и енергия през целия ден. За освежаването на любителите-спортисти, както и за тяхната хидратация и доброто им настроение, се погрижи Пиринско Безалкохолно пиво, осигурено от Карлсберг България.

Четирима състезатели, които бяха избрани на случаен принцип чрез томбола, получиха по един стек с Пиринско Безалкохолно пиво като специална награда от марката, а всички гости на събитието имаха възможност да се освежат на място и да опитат от пивото.

Безалкохолната бира е подходяща за консумация във всеки момент от активното ежедневие – след тренировка, бягане, разходка сред природата, при шофиране или винаги, когато имаме нужда от освежаване. Ето защо Пиринско Безалкохолно Пиво е чудесна алтернатива за хората, които искат да се насладят на истински бирен вкус, дори когато са в движение. В допълнение, тя има по-малко калории и може да бъде консумирана по всяко време.

Инициативата 5kmRunще продължи и през летните месеци с тренировки на открито, а повече информация, график на събитията и полезни съвети можете да откриете на страницата на събитието: https://5kmrun.bg/

За Карлсберг България

Карлсберг България е водещ производител на бира в България и една от най-динамичните и бързо развиващи се компании в бранша. Компанията разполага с две пивоварни – в град Шумен и в град Благоевград, както и с логистични центрове и търговски офиси в страната.Продуктовото портфолио на компанията включва разнообразие от първокласни бири – националните Шуменско и Пиринско, международните марки Carlsberg иTuborg, ZateckyHus с благороден жатецки хмел от Чехия, френската KronenbourgBlanc, чешката BudweiserBudvar, немската пшеничена бира Erdinger, златистия испански лагер с цитрусови нотки SanMiguelFrescaи американската BrooklynLager.Карлсберг България предлага на нашия пазар и сайдера Somersby, лидер в своя сегмент, в четири разновидности – ябълка, круша, боровинка, манго и лайм. Компанията има в асортимента си и безалкохолна бира под два от водещите си бранда – Пиринско Безалкохолно Пиво и Carlsberg 0.0%.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *