Плевнелиев развърза здраво кесията за Деси Банова

Влюбеният до уши в синоптичката от Нова тв Деси Банова бивш държавен глава е развързал здраво кесията, за да направи щастлива дългокраката блондинка. За петте месеца, откакто са официално гаджета, Плевнелиев е профукал около 300 000 лева по Деси Банова, изчисляват не без завист колежки на синоптичката.

Сред ярките доказателства за любовта на Росен към Деси Банова е поръчаният от 53-годишния дипломиран инженер автомобил „Тесла“ за синоптичката. Возилото струва 140 000 лева и се очаква всеки момент да пристигне от Америка, пише столичен седмичник.

„Росен реши да изненада Деси с нова кола, докато двамата бяха в Щатите миналия месец. Там президентът участва на международен форум в Ню Орлиънс и взе изгората със себе си. Докато Плевнелиев бе зает като делегат на форума, Деси разгледа забележителностите на града, а накрая тя бе сюрпризирана с покупката на автомобила. Новата „Тесла“ ще пристигне в средата на месец януари в България, тъй като пътува по море“, издават колежки на знойната блондинка.

Луксозният електроавтомобил не е единственият баровски дар, който влюбеният Плевнелиев прави на синоптичката. „Деси никога не е била толкова обгрижвана, макар винаги да е имала взаимоотношения с богати мъже. Буквално всеки ден получава цветя и различни подаръци от Плевнелиев. Той й е извадил златна карта на „Дойче банк“, с която тя може да пазарува на воля в цял свят. Плевнелиев е милионер и ВИП клиент на немската банка“, впечатлени са близки до Деси Банова. По време на американската ваканция на красавицата, Росен я изненадал и с друг подарък – последен модел „Айфон“ X. Освен това президентът бил щедър и към дъщерята на възлюбената си – Йоана.

Малката също получавала ежедневни подаръци. За последно доведеният й татко Росен я изненадал с ховърборд. Освен това Плевнелиев е поел ангажимент да изучи 10-годишното момиче в чужбина. Откако са заедно, Плевнелиев и Деси Банова са посетили на 2 пъти Америка, отскочиха до Лондон, за да гледат триумфа на Григор Димитров на финалния турнир на АТП, а сега стягат куфарите за ваканция в Шанхай. В Китай Деси Банова и Росен Плевнелиев ще изкарат една седмица, като само самолетните билети за бизнес класата до Китай струват $5000.

Двамата ще отседнат в апартамент в 5-звезден хотел, като престоя им в Азия ще струва близо 20 000 долара. „След това планират да отскочат до Сингапур, но това пътуване не е много сигурно“. Плевнелиев заведе Деси в Естония, като двамата изкараха 4 дни на Балтийско море, след това президентът разведе синоптичката за 3 дни из Франкфурт и Мюнхен, а най-честата дестинация на влюбените е Гърция. За петте месеца, откакто са заедно, Росен и Деси са посетили южната ни съседка поне 4 пъти, като отсядат както в имението на дипломирания инженер на Халкидики, така и в реномирани хотели в Атина.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Пауло Куельо от Перник

    „Който мисли с долната глава вместо с горната скоро гризва дръвцето!“

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *