Мистериозната смърт край Рилци се разплита! Ето какво е убило известения търговец на чанти в Сандански В. Русаков, в буса му открити много пари

Инфаркт е отнел живота на 46-годишния Васил Русаков, който бе открит мъртъв в буса си на черен път край Рилци във вторник. Смъртта е настъпила мигновено, той е издъхнал около обяд, това стана известно след извършената аутопсия от съдебен лекар в Благоевград.

Мъжът в активна работоспособна възраст е бил едър и физически здрав, не е страдал от сериозни здравословни проблеми. Инфаркт е покосил Васил от санданското село Поленица на път за София. Той, както „Струма“ писа, бе открит 5 часа след фаталния край на средната седалка в микробуса си. Случайно преминаващ шофьор на път за лозето си край Рилци го открил в местността Бегов андък.

Черната вест потресе вчера жителите на курортния град Сандански, оказа се, че 46-годишният Васил Русаков е доста популярен в града с прякора Васко Русака. Той има сергия на пазара в Сандански, със съпругата му са едни от първите търговци на чанти и обувки.

Във вторник сутринта тръгнал да пазарува от стоковия базар „Илиянци“ в София и у себе си носил около 5000 лв. Пристигналите на място полицейски служители след извършения оглед не са констатирали следи от насилие, той не е станал обект на престъпление и след предприети действия сумата е намерена скрита в микробуса.

Вчера улица „Воден“ в Сандански, където е магазинът на Васил Русаков, бе потънала в скръб. Той се ползва с добро име сред търговците и клиентите в града, винаги бил вежлив и усмихнат.

По случая е образувано досъдебно производство, работата по изясняване на обстоятелствата около смъртния инцидент продължава.

ЕКИП „СТРУМА“

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *