HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Подробности за нелепата смърт в Петрич! Какво направи Петъро преди фаталното спречкване с таксиметровия шофьор

Петричанинът Иван Петров-Пътъро, на 40 г., загина при нелеп инцидент миналата нощ. Драмата се разиграла след безобидно спречкване около 23 часа с таксиметровия шофьор Кирил Апостолов, на 50 г. Между двамата възникнал скандал и Апостолов изблъскал с ръце Петров, той паднал на тротоара и получил фатална черепно-мозъчна травма.

Пътъро в компанията на други трима души цял ден  пил бира в заведение нонстоп „Емполи” в района на магазин „Лидъл“ и хотелския комплекс на Иван Кочев-Чомбе. Компанията заседнала от обед, а Петров често прескачал до съседната улица до тоалетна, твърдят очевидци. Бил полугол, обут в къси панталони, и усещането, което създал за очевидците, е, че бил много пиян.

Петричани коментират още, че когато пресичал улица „Рокфелер”, за да се върне при компанията си по маса, на няколко пъти е създал предпоставки за катастрофи, щял да бъде бутнат от коли, защото дори не се оглеждал. Той е бил на маса със съпруга на известна учителка, която води мажоретките в основно училище „Кочо Мавродиев“, и още двама.

Загиналият Иван Петров не е работел нищо, издържал се от подаяния. Петрички таксиджия обясни, че на пиацата била освен неговата и колата на колегата му Кирил Апостолов. Компанията на  Пътъро поискала да ги закара по домовете им и така станало спречкването. Най-настойчив в желанието си бил именно Пътъро.

„Той е вейка спрямо ръста си и при безобидното блъскане от страна на таксиджията е политнал и паднал на земята, наранил е смъртоносно главата си и е умрял на място“, разказват очевидци.

Петричките криминалисти задържаха таксиметровия шофьор Кирил Апостолов за снемане на показания. Стоянката за таксметрови коли вчера остана празна до обед, но заведението работеше и в него имаше клиенти, които нищо не знаеха за случая. Собственици на близките магазини също бяха изненадани, че в съседство с тях е загинал  човек.

ВЕНКО СТЕФАНОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. Няма клозет- CLOSED!

    Заведение, което продава бира и НЯМА тоалетна СЕ ЗАТВАРЯ; НЕЗАБАВНО! Даже и в Петрич!Ако имаше такава, тоя нямаше да пресича и да пикае по храстите на 100 метра от кръчмето.

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *