ПОЛИТИЧЕСКИ ПРЕВЪПЛЪЩЕНИЯ! След като стана съветник от АБВ и участва в структурирането партията на Цв. Цветанов в Дупница, Г. Градевски оглави депутатската листа на русофилите на Н. Малинов

Независимият общински съветник в Дупница, влязъл от листата на АБВ Георги Градевски е водач на депутатската листа 

на Партия „Възраждане на България” в 10 МИР – Кюстендил.

Партията се е регистрирала за участие, а листата е от 4-ма души.

Преди няколко дни Градевски заяви пред “Струма”: ”Ще се кандидатирам за депутат от партия, която е близка до сърцето ми, но ще кажа коя, когато стане факт. Майка ми е рускиня и аз съм кръвно свързан с Русия”. Лидер на партията “Възраждане на България ” е русофилът Николай Малинов. Любопитен е и фактът, че Градевски представи Цв. Цветанов в Дупница и работи за местните структури на неговата партия РБ, но впоследствие се отдръпна.

„С Цветан Цветанов се разделихме веднага след първото му събрание в Дупница. Нямам допирни точки с неговите идеи за развитие на България. Той действа със стари методи. Помогнах му да изгради структури в общините от бившата Дупнишка околия и се отказах от партията му. Намерих допирни точки с партията, която ме издигна за депутат”, заяви Градевски.

ЙОРДАНКА ПОПОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

3 Коментара

 1. Стромбата

  Ти ли си се отдръпнал от Цветанов или той те е разкарал то партията, защото не ставаш? Като насосваме нещата и баба може!

  Отговори
 2. Атанас

  Не знам за методите на РБ, обаче резултатите които постигнаха за повече от добри. Другото което е, че неговите методи са благосклонни за народа и работят в интерес на нормалните хора! То и без туй в момента Русия управлява България, стигат ни толкова русофили!

  Отговори
 3. Спечели

  И твбв ли купиха ? Видяха заплаха в Цветанов и сега искат да го съсипят ама няма да стане !!!

  Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *