Помрачени празници! Катастрофи в Пиринско, има ранени

На 22.12.2019г. около 18:50 часа на ул.“Владо Черноземски“ в гр.Благоевград, лек автомобил „Мерцедес“ с 59-годишен водач от гр.Благоевград, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост е блъснал 58-годишна жена от Благоевград, която е пресичала пътното платно на необозначено за целта място. С линейна фрактура на черепа от дясно, контузия на гръдна кост, фрактура на пет прешлена и фрактура на таза е пострадала пешеходката, която е транспортирана за лечение в МБАЛ „Света Анна“ в гр.София. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отрицателна.

На 22.12.2019г. около 11:50 часа на пътя между с.Господинци и с.Буково, общ.Гоце Делчев е станало ПТП, при което лек автомобил „Ситроен Ксара“ с 45-годишен водач от гр.Благоевград, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост на ляв завой навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в лек автомобил „Ауди“ с 27-годишен водач от гр.Бобов дол.В резултат на инцидента е пострадала 47-годишна жена от гр.Благоевград, пътуваща в лекия автомобил „Ситроен“, която е получила главоболие и след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите на автомобилите са отрицателни.

На 22.12.2019г. около 00:30 часа в с.Падеш, общ.Благоевград, лек автомобил „Мерцедес“, който не е регистриран по надлежния ред с 22-годишен водач от селото излиза в страни от пътното платно и се блъска във входната врата и ограда на частен имот.

На 20.12.2019г. около 19:45 часа на ул.“Я.Сандански“ в гр.Благоевград, лек автомобил „Ситроен“ с 44-годишен водач от с.Изгрев, общ.Благоевград, не пропуска и блъска 56-годишен благоевградчанин, пресичащ пътното платно на обозначено за целта място. Пострадалият е настанен за лечение в МБАЛ.-Благоевград с черепно-мозъчна травма и счупен таз.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *