HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ПОТРЕСАВАЩА ГЛЕДКА! Мъж лежи в локва кръв, лекарите шокирани

Възрастен мъж от Дупница е потърсил помощ на тел. 112, след като бил ударен с тухла от наемател на част от дома му. Лекарите от Спешен център открили в локва кръв 75-г. Георги Бояджиев, а тухлата била все още до него. В дома на пострадалия мъж е пристигнал и екип от криминалисти, които разследват причината за случилото се.

Мъжът е получил голяма рана на главата в областта на темето, дежурен хирург я зашил и предписал хоспитализация на пострадалия, но той отказал. Докато в Спешен център преглеждали Бояджиев, пристигнала наемателката на част от дома му и го отвела вкъщи. Пострадалият не пожела да разкаже каква е причината да отнесе удар с тухла по главата. Пред репортер на “Струма” заяви само: “Това са лични неща, моля ви не ме питайте”.

Близки до Бояджиев разказаха, че от известно време той пуснал ромско семейство да живее в къщата му, тъй като бил сам. Вчера едно от децата изнервило възрастния мъж и той го нагрубил. Бащата на детето грабнал една тухла от двора на къщата и фраснал с нея по главата хазяина си. Когато пристигнала ромката в Спешен център, той се извинил и й заявил, че ако трябва, ще припознае детето.

Георги Бояджиев живее в двуетажна къща на ул. “Елисавета Багряна”.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. Незнайко

    “Бащата на детето грабнал една тухла от двора на къщата и фраснал с нея по главата хазяина си. Когато пристигнала ромката в Спешен център, той се извинил и й заявил, че ако трябва, ще припознае детето.” Само не разбрах кой ще припознава чаавето – циганинът или дъртият хазяин?

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *