Приятелите на загиналата благоевградчанка не вярват на гръцките власти, че смъртта на Елена Чимева е нещастен инцидент

33-годишната благоевградчанка Елена Чимева, която загина нелепо на гръцкия остров Миконос на връщане от работа, ще бъде погребана утре, в 12 часа в гробищния парк на квартал “Грамада”.

Тялото й от острова до Благоевград е транспортирано лично от родителите й, които били уведомени от гръцките власти за трагедията с дъщеря им.

Семейсвото на загиналото момиче живее в благоевградския квартал “грамада” срещу входа на детската градина.

Всички, които познават Елена, бяха посърнали и унили от черната вест за смъртта й, през сълзи те коментираха, че младата жена била изключително лъчезарна и жизнерадостна.

Беше много талантлива, прекрасна художничка, рисуваше невероятно добре още като ученичка в гимназията. Жизнерадостна и слънчева, все усмихната и сияеща от щастие. Не можем да повярваме, че вече не е сред живите, коментираха комишии и роднини на Елена Чимева.

Семейството е в шок от трагедията с дъщеря им, бащата Георги е известен стругар, работил е по поддръжката на болницата в Благоевград, майката е служителка в пицария срещу училището в “Грамада”. Елена има по-голяма сестра и по-малък брат. Сестра й от 15 години живее и работи в Америка, последно си идвала в България преди три-четири години, брат й пък работи в Турция, последно е бил в Благоевград преди 10 дни.

33-годишната благоевградчанка бе открита мъртва в Гърция в понеделник вечерта, паднала от високо, минавайки по тесен скалистпът и загинала на място.

В близостдо трупа е открита и чантата й с документи и сумата от 1000 евро в нея.

Елена от 5 г. работила като камериарка в хотел на остров Миконос.

Никой от приятелите й не вярва на официалната версия на гръцките власти, че падането на Елена е нещастен инцидент.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *