Разкарай го за 10 дни според зодията му

Популярните съвети как да се отървете от мъжа могат да се окажат напълно безполезни, понеже всеки знак реагира по различен начин. И вместо да го прогоните, да го привлечете още повече. Затова ви е нужен индивидуален план, съобразен със зодията на натрапника.

Овен

Основната тактика е да ограничите максимално свободата му, да се противопоставяте на всяка негова инициатива и да живеете скучно. Станете по-властна и взискателна, отнасяйте се към него с майчина опека, а най-добре е да го правите пред свидетели. Златно правило е постоянно да го критикувате, да му давате съвети и да не приемате нищо от него. В допълнение го затрупайте с домашни дела и търсете строг отчет за изпълнението им.

Телец

Ще трябва да положите доста усилия, понеже Телецът е търпелив и невъзмутим до досада. Единственият начин веднъж завинаги да се избавите от него е да успеете да го изкарате извън нерви. Прицелете се в най-слабото му място – ценностите му, независимо дали материали, или духовни. Това ще го накара да ви зареже на секундата, но помнете, че нанесената обида ще остане за дълго в душата му и може да продължи да ви тормози още дълго.

Близнаци

Тук нещата ще се получат доста лесно. Достатъчно е само да му кажете, че повече не искате да поддържате никакви отношения освен просто приятелски, и той ще си отиде. Ако пък случайно начинът не заработи, трябва да го принудите да ви остави, като искате от него постоянно да се намира до вас, не се интересувате от делата му и изобщо не го слушате. Станете мълчалива и безразлична, това е достатъчно да изгуби интерес.

Рак

Постарайте се да се отнасяте зле с него, да го обиждате и да го карате да страда. Проявете невъзмутимост и равнодушие към нещата, с които се занимава. Бъдете по-непредсказуема и дръзка в поведението си – това никак няма да се хареса на Рака. Той ще ви зареже, но от време на време все пак ще напомня за себе си. Просто такава му е натурата.

Лъв

Да отблъснете от себе си този самовлюбен представител на зодиака е изключително просто – в никакъв случай не го хвалете, а напротив – осъждайте вкуса и възгледите му. Старайте се да го направлявате, особено пред другите, като поставяте на съмнение способностите му. Говорете постоянно за връзката си и неговите задължения. Бъдете уверена, че повече никога няма да го видите.

Дева

Това, което ще прогони Девата, е хаосът. Създайте у дома си безпорядък – колкото по-голям, толкова по-добре ще гарантирате свободата си. Никаква подредба на деня – правете всичко спонтанно и необмислено. Закъснявайте, забравяйте да му се обадите, пропускайте покрай ушите си всяка негова забележка. Дайте му да разбере, че думи като “дълг” и “задължение” не фигурират във вашия речник.

Везни

Най-важното е да накарате този мъж да се разочарова от вас по някакъв начин. Арсеналът от средства да направите това е доста дълъг: устройвайте скандали, търсете повод за кавга, наблягайте на неговата нерешителност и липса на мъжество, пренебрегвайте хигиената, забравете за козметиката, дръжте се безцеремонно и невъзпитано. Точно такава жена не му е нужна.

Скорпион

Доста тежък случай, ще ви се наложи много да поработите. Простите прийоми тук не действат. Вашата задача е да го накарате да избяга със сто километра в час. Вероятно ще подейства, ако се опитвате да го превъзпитавате, оскърбявате слабостите и чувствата му, правите се на жертва, безчувствена сте и тиха и най-главното – никаква физическа близост. Но не прекалявайте – Скорпионът е доста обидчив и отмъстителен.

Стрелец

Много е лесно да се избавите от този мъж. Ежедневно го гледайте под лупа, завишете изискванията си, възложете му многобройни рутинни задължения и го карайте да се отчита на всяка крачка. Помолете го да си остане с вас у дома и демонстрирайте неприязън към излетите сред природата. Това е достатъчно да го откаже от вас.

Козирог

Трудно ще се измъкнете от вниманието на този мъж. Най-оптималната стратегия на поведение е пълното ви безхаберие и безотговорност. Този мъж ще се подразни от лекомислено облекло, безразсъдно поведение, безсмислено и нескончаемо бърборене, неуместен кикот. Като допълнение редовно закъснявайте за срещи с него и по всякакъв начин му показвайте, че сте привърженик на абсолютната свобода и ненавиждате задълженията. Едва ли ще го понесе.

Водолей

От него трябва да си тръгнете бързо и безвъзвратно. Но ако не се получава, то всячески ограничавайте свободата му. Следете го така, че да е видно и за него, критикувайте приятелите му. Присмивайте се на убежденията и идеалите му, четете му лекции за правилата на добрия тон, постоянно го насочвайте какво да прави. За финал го обявете за ваша пожизнена собственост.

Риби

Основа на поведението ви трябва да стане грубостта. Надсмивайте се над предчувствията, плановете и увлеченията на мъжа Риби. Заявете му, че ви дразнят всякакви романтични жестове, че той е прекалено женствен, неудачник е и че постоянно трябва да го учите на всичко. В никакъв случай не слушайте жалбите му и не му съчувствайте, и свободата ви е вързана в кърпа.marica

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *