Райна в откровено интервю: Излъгах, че съм бременна

Маймуна и катерица са окрали Райна по време на екзотичните й пътешествия /на снимките/, ожали се певицата пред „Телеграф“. Докато била на о. Бали, маймунка й отмъкнала слънчевите очила, а после пробвала да вземе и чехлите й. Докато си играела с катеричка в един от лондонските паркове, рунтавелката се мушнала в чантата й и отмъкнала пакетче с бонбони.

Райна е посетила досега 30 дестинации, като си ги отбелязва в специална карта, а след седмица потегля към 31-та, но не иска да издава къде е тя и къде ще посрещне рождения си ден. Тя споделя, че местата, които я привличат, са извън България и не би могла да нарече пътешествията си почивки, тъй като ходи и обикаля много. Една от най-хубавите й ваканции била в Куба и Мексико.

„Във Варадеро имахме организиран трансфер до летището, но той не дойде в уречения час. Малко по-късно извиках такси, но се оказа, че най-високата скорост, с която се движи колата, е 80 км/ч. Така пътувахме два часа и половина 100 км и изпуснахме полета за Мексико. Трябваше да купуваме нови билети по 700 долара единия, а това бяха останалите ни джобни пари. Тогава казах на приятелката ми да реве като дете и тя веднага започна. На мен хем ми беше смешно, хем трагично, заболя ме коремът от напрежение. Местните ме помислиха за бременна и като ме попитаха, аз казах „да”. Това така ни помогна и не само че пътувахме без пари, но ни настаниха и в първа класа, тъй като нямаше места. Като пристигнахме в Канкун, се оказа, че гледката от стаята ни не е такава, каквато очаквахме. Но като им разказахме премеждията си, им станахме симпатични и ни преместиха в по-хубава“, разказва Райна.

Певицата казва, че последните й емоции са свързани с новата й песен и предстоящо пътуване на едно много желано място за рождения й ден.

„Никога не съм искала да бъда обсъждана с мъжете в живота ми и винаги съм се стремила да пазя личното си пространство, но при популярните личности това е непостижима цел, ако няма мъж до теб, медиите ти го „намират“. Ако го има, пък ще четеш безумни сценарии за връзката ви“, допълва Райна.

За раздялата си с ММА боеца Валери Тюлеков се изписаха доста неща. Говори се, че ревността му е сложила край на отношенията им.

„Относно това се изписаха много неща, които не смятам да коментирам“, казва певицата. Според нея в наши дни почти всичко е тотално извратено – критериите за красота, любов, отношения и пр. „Все по-често се усеща липсата на човеци сред хората, липсата на ценностна система при голяма част от тях. Липсват усетът, нежността и добрите отношения“, смята Райна.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *