РЗС: Склаве, Делчево и Дамяница искат категорична промяна и нов кмет на община Сандански

И в последните няколко дни по селата Яне Янев и екипът му получават все по-силна подкрепа и все по-ясна позиция от хората, че е необходима категорична промяна в управлението на община Сандански. Както в малките села Спатово и Ласкарево, така и в големите Склаве, Ново Делчево и Дамяница хората се стекоха да чуят Яне Янев, който заяви:

„Толкова години тотевци, котевци, мишки, мравки и кърлежи полазиха общината и докараха нещата до пълна мизерия. Сега пак са наметнали торбите с лъжите и парите и искат да вкарат хората насила да гласуват за тях. С откраднатите от вас пари искат пак да ви лъжат, но този път няма да им мине номерът“.

В Склаве Костадин Станоев представи кандидата за кмет на селото Иван Бишков, издигнат от РЗС, и заяви: „Време е  с. Склаве да има за кмет един работлив и съвестен човек, който може да реши проблемите и с пресевната, и с читалището, и с мръсните и разбити улици”.

В Ново Делчево беше голям фурор, зажаднелите за истинско и честно слово жители на селото искрено аплодираха думите на Яне Янев, който разясни програмните си приоритети и каза:

„От 53 села в община Сандански са останали живи с детски градини и училища едва 4-5 села. Срамно е, жалко е, в кой век живеем, за да виждаме тази мизерия. Вижте как изглеждат селата в община Симитли, Разлог и Гоце Делчев. Нашите села в сравнение с техните сякаш се намират в Бангладеш. За това този път не се плашете, вземете им крадените пари и гласувайте със сърцето и разума си“.

В с. Дамяница Яне Янев изрази възмущението си:

„Вече 20 години обещават да направят улица „Яне Сандански” от край до край, но нищо не са направили и не им пука за вас, защото предпочитат с част от откраднатите пари да ви купят гласовете, вместо да ви асфалтират улицата. Така им излиза по-евтино. Затова сега и на вас не трябва да ви пука. Гласувайте за бъдещето си, а не за скапаните 50 лева, които са по 3 стотинки на ден за целия мандат“.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *