Само си мислите, че тези 6 неща са секси

Често нашите усилия да бъдем секси в очите на един мъж не се срещат съвсем точно с неговите представи. Има разпространени женски заблуди за сексапила, които нямат нищо общо с реалността.

Набързо за най-големите сред тях:

1. Говоренето на “бебешки”.

Някои жени смятат, че това им придава очарованието на малки глезанки и събужда закрилническия инстинкт на мъжа. Истината е, че нито един уважаващ себе си мъж не приема подобно лигавене насериозно. По-скоро ще се почувства отблъснат, пише Missbloom.bg.

2. Твърде много парфюм.

Може би прекалявате, защото ароматът ви е много любим. Може би е защото сте свикнала с него и не го усещате толкова силно, или пък просто сте убедена, че колкото повече, толкова по-секси ефект. Задушаващият облак от парфюм обаче не е приятен нито за мъжете, нито за жените около вас.

3. Неудобните обувки.

Можете да обожавате 10+ сантиметровите тънки токчета и, да, мъжете намират високите токчета секси, но ако прекалите, ще има обратен ефект. Уверете се, че във всеки случай обувките ви са достатъчно удобни и че можете да ходите красиво в тях.

4. “Мръсни” приказки.

Някои мъже си падат много по тях, но отново това зависи от различни фактори. Трябва да сте вече достатъчно близки, да се чувствате комфортно един друг в секса, да сте в настроение за експерименти. Всичко опира до това първо да се убедите, че това е точният човек, както и че това е точният момент. Иначе всичко ще прозвучи вулгарно и неадекватно.

5. Пиете твърде много.

Да се напиете няма да ви направи страшна купонджийка в неговите очи, ако това е идеята. Да, може на един мъж да му харесва понякога да обърне по няколко бири с приятели, но вие не сте му аверче, а жена. Чаша-две вино за блясък в очите са окей. Повече от това ще ви направи жалка в очите му.

6. Държите се като порно звезда.

Не си мислете, че тъй като той обича да гледа нещо на екрана на компютъра си, непременно иска да го направи с жената до себе си. Тук нямаме намерение да заклеймяваме по-разкрепостения секс, напротив. Става дума за съзнателните усилия да правите нещо като порно звезда, макар да не ви идва отвътре. Особено ако става дума за първия ви секс заедно. По-добре се дръжте естествено.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *